Gaye5678 Merhaba herkese. 6+2 haftalık hamileyim. Mide bulantım falan çok olmuyor ama uyku problemim var çok uykum var ama uyuyamıyorum. Okuyorum heryerde uyuyormuş herkes bu dönemlerde bende tam tersi. Var mı böyle olan?
[silindi] Gaye5678 canım 9 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim kızımda da ilk 11 hafta uyuyamadım sağa dönüyorum yarım saat uyuyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor iyice kafayı yiyordum sonra şükür düzeldi. Şimdi yine başladı yatağa gece 11 de giriyorum dön Allah dön yok tam uykuya dalamıyorum tam uyuyamıyorum. Yalnız değilsin yani kuzum 😇❤️
Gaye5678 [silindi] ohh şükür, gece uyuyorum ama öyle derin değil. Ve çok erken uyanıyorum sonra gözlerim kapanıyor resmen, uyumak istiyorum yok, kendimi zorladığım için başım ağrıyor ayrıca.
[silindi] Gaye5678 gayet normal canım 😇 içini ferah tut gündüz fırsatın varsa uyumaya çalış eğer çalışmıyorsan ben çalıştığım için bir de ağır işim olduğu için zorlamıyorum uyku çöküyor işin tam ortasında kan alacağım mesela esne esne bir hal oluyorum 😊😊