Fatma_cmrt Hanımlar 12 haftalığım şuan 2 gündür hareketler hissediyorum oturduğumda , gece uyurken kıpır kıpır ediyor daha hareketlerini hissetmem için çok çok erken değil mi ,bu nedir bilen var mı
Nuray23 Fatma_cmrt canim onlar hareketleri degil buyuk ihtimal kucuk gazlar guruldanmalar. Neden mi bende oyle sandim doktora soyledim yok artik dedi😂😂😂 kucuk gazlar guruldanmalardir dedi. Boyle pitpit pit ediyordu us uste ama degilmis sabizsizlik ediyoruz galiba😊 allah o gunlerede nasip etsin insallah saglikla
Minikmucizembenim Fatma_cmrt bazıları çok erken hıssedebilrmıs ben de 14 haftalıgm ve bazen serçenin çırpınıp uçması gıbı hemen geçen şeyler hissedyrm arkadaslarıma sordum olabılır bence biz de hıssetmıstık dedıler
minnakmina Fatma_cmrt bagırsak hareketleridir o benim ikinci gebeligim 17 hafta oldum bugün hala hissetmiyorum
Duru999 Fatma_cmrt merhaba ola bilir. Ben 15 haftamda oyle seyler hiss etdim. Bagirsak haraketleriyle alakalandiranlarda oluyor ama bagirsaklar pit pit yapmazki😄 15 haftamda nasil hiss etdimse simdide oyle pit pitlar hiss ediyorum. Suan 29 haftayim
Nuray23 Minikmucizembenim ikinci veya diger gebeliklerde hissediliyomus ama ilklerde ozellikle 12.haftada hissetmek bence cok cok zor 😊 ilk gebelikler 20. Haftayi buluyormus. Duzenli hissetmek ise 24.haftadan sonra filanmis.
Minikmucizembenim Nuray23 ben bağırsak hareketı oldugunu düşünmuyorum gebe kalmadan önce normal hayatımda kuş çırpınması gıbı bagırsak hareketı hissetmedım
Tugceasl Minikmucizembenim benimde ilk gebeliğim 15 inci haftada sanki ayağımın altından yer kayıyormuş gibi hissettim sonra eşime dedim ki deprem mi oldu sanki o da dedi hayır meğer miniğimin hareketiymiş her anne farklı hissedebilir ❤️😘
Mybabyizmir Fatma_cmrt 16 haftalıkken doktora gittiğimde 1 aya hissedersin hareketleri dedi. Daha çok küçük canım hissedebilmen için. Bir de ilk gebeliginse daha geç hissedebilirsin 22.haftadan sonra falann
Tugceasl Fatma_cmrt herkesin gebeliği farklı bende ilk gebeliğim olmasına rağmen bebegımın hareketlerini gece hissediyorum ve daha yeni 16+1 oldum normal dr dediklerine göre 15 inci haftadan itibaren hissedebilirsiniz ama anlamayabilirsiniz demişti . En geç 22 haftaya kadar da hissetmeyebilirsin şanslısın erken hissetmişsin demişti bana