Emineoz Merhaba 30+4 haftalık hamileyim karnım kasildi doktora geldim erken doğum sancısı var dedi ciğer geliştirici iğne vurdu serum taktı durdurcaz dedi korktum başına böyle birsey gelen var mi geçer mi 😔
Perimasali89 Emineoz açılma yoksa yada suyu gelmediyse büyük ihtimalle durduracaklardır sağlıkla tam zamanında doğar inş hakkınızda hayırlısı olsun
DeryaKaragc Emineoz canım öncelikle geçmiş olsun kasılman nasıldı bir tarif eder misin benimde bugün değişik bir sancı gibi bişey oldu karnımın üstünden ve yanlarda hisettim ne olduğunu anlamadım ilk hamileliğim
EsraElms Emineoz kasilmayi tarif eder misin geçen hafta bebek sürekli toplaniyo diye gittim agrin yok dediler su an bende otuz haftaligim bugün yine hep sertleşme toplanma oldu korkuyorum
SibelAlp7 bilges 27 haftalık hamileyim karnımda tek bir yere toplanıyor.Korkulacak bir şey mi doktorlar ne diyor ?
bilges EsraElms bende 29 +3 üm dün karnım çok sertleşiyor dıye gıttım nst ye bagladılar doğum sancısı gözükmüyo dedı.. Açılmaya bakmak ıstedı ebe acılden gırış yapmıştım akşam onada ben izin vermedim ama korkuyorum 😒
Aden EsraElms günde 4 veya 5 geçmiyorsa normal dedi benim doktorum ay sancısı ay kasılması oluyormuş doğum için hazırlık yapıyormuş rahim
Arven Emineoz Gerçekten bu kasılma tam olarak nasıl birşey oluyor ne hidsediyorsunız karnım benimde sertleşiyor eğilemiyorum kalkamıyorum yatamıyorum özellikle akşam başlıyor uzun sürede geçmiyor ama tam olarak kasılmanın tarifi nedir
Esraoztemir Arven valla adet sancisinin en agirini dusun. Dun banada sanci girdi birden 31 +5im adet sancisinin en agiri gibi biseydi karnim bukuldu oyle ama olur dedi doktor . Yalanci sanci diyirlar
Aden Arven bebek kızsa eğer kasıklardan gelir ağrı eğer erkekse belden gelir adet sancısının biraz daha şiddetlisi ne yaparsan yap geçmez ve mefesin kesilir canım böyle birşey yaşarsan eğer ılık duşa gir geçmezse doğum sancındır aklında bulunsun ❤
Lamelif Emineoz canım stres yapma o kadar çok 7 aylık çocuk var ki hepside maşallah çok sağlıklı doğacağı varsa doğar sen rahat ol
merimeri Benim sadece belim ve kaşıklarım agriyor adet sancısı gibi 20 dk bir oluyor henüz 28 haftaligim ☹ 3 gündür bu şekilde
FeriDEniz Kendimi yorduğum zamanlar bende de oluyor kasılma, toplanma. Yalancı Doğum sancısıdır diye düşünüyorum. Dinlenince geçiyor çünkü.
mom44 Emineoz canım benmde hep sertleşiyo yalancı sancı onlar korkma bide benm 36 haftada açıldı ama 2 gündür evdeyim suyu iyi kanama yok yatısı kabul etmedm
Gizemhasan Emineoz canım aynılarını o hafta bende yaşadım 2 gün hastanede kaldım ve sancılarım azaldı taki suan 36 haftaya kadar Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
ozgesoy28 Emineoz Aynı haftalar da herkese mi olur bu ya 🙈 korkma canım benim banada oldu aynı hafta hemde ciğer geliştirici iğne vuruldum serum yedim açılmam yoktu ilaç kullanmaya başladım o haftalar da şimdi bak 37 haftam bitiyo korkma bol bol yat dinlen
Obsesifk Emineoz inşallah geçer vaktinde gelir bebek allah o sancıyı senden alsın bana versin canım 🙏🏻 38+2 bende sancı bekliyorum