Tezcansadulla Teste gore 5. Gun pik yapmis ili farkli test kullandim ikisindede 5. Gun pik biri dijital biri manuel en sonda 7. Bu sabahin ovulasyon testi
Duru999 Tezcansadulla merhaba bende anlamiyorum bundan konun uste kalsin diye yazdim. Hayrlisi olsun🌸
Merel Tezcansadulla Ben anliyorum ama en son ki resminizi paylasir misiniz o kadar cok varki hangisine bakacam bilemedim
Deryayurt Canım ovülasyondan anlamıyorum konun üstte kalsın diye yazıyorum inşallah olmuştur yumurtlama
Aysgldurmus Yani kendiniz çözmüşsünüz olayı zaten 5. Gün yumurtlama gününüz, o günü ve ertesi 3 günü değerlendireceksiniz bu kadar ☺️
Tezcansadulla Aysgldurmus oylede cnm insan emin olamiyor hadi hayirlisi insallah 3 gunu degerlendirdik hayirlisi allahtan
Nuray23 5.gun yumurtlama gununuzmus sonra ki gun catlamis insallah 4 5 6. Gunlerinizi degerlendirmissinizdir.
Tezcansadulla Bugunu degerlendirmem gerekiyormu acaba persembe 5. Gun olan pik gunuydu 4,5,6 yi degerlendirdik hayirlisi insallah
Yasemincanakci Bende almıştım bu testten hiç anlamadım onca video izledim.tek izlediğim yol adetim bittikten hemen sonra 2 güne 1 aksatmadan mutlaka değerlendirdim
Tezcansadulla Yasemincanakci cnm benim doktor takip edip ovulasyonlada ben takip ediyorum ama bakalim 18. Gun adetim yumurtlama oluyor benim femera da kullaniyorum bu arada pco var bende bakalm hayirlisi
Tezcansadulla durusum cnm 4,5,6 degerlendirdim cnm 7 de zaten siliklesmis catlama olmus yani anladigim kadariyla ama bakalim hayirlisi yinede
durusum Tezcansadulla bnde gün aşırı değerlendrdim canım tekte bile oluyo Allah nasip etsin yeterki inşallahh🙏🏼