Selam güzel anneler öncelikle süper bir gebelik geçirdim 37. Haftamdan sonra ha doğurdum ha doğurcam bebek gelmek istemiyor erkek bebek ve iriydi 3860 gram doğdu çok şükür iyiz ikimizde ❤️♥️🙏🏻 Allah tüm anne ve bebekleri korusun. Doktorum normal çok riskli bu saatten sonra dedi bebek iri ben minnak kendi sancım yok ağrı çok karnım çok düşmesine rağmen gelmiyor sancım bir türlü suni sancıda vermek doğru olmazmış allah korusun kanalda felan kalır nefessiz kalır doktorum bana bıraktı istersen 3 gün daha beklerim dedi dahada olmaz dedi. Eşimle oturduk konuştuk buradan okudugum tecrübelerde vardı bekleyipte ne bebeği nede kendimi riske atmak istemedim bu zamana kadar bol yürüyüş suquat açma germe hurma ada cayı ilişki allah ne verdiyse yaptım olmuyorsa olmuyor yani spinal anasteziyi kabul ettim sabah 6.30 da hastaneye giriş yaptım 9 da bebeğimi gördüm ❤️ TOsun paşam benim çayır cayır ağlıyor. Her doğum kendine özel hepsinin zorlugu var tabiki şuan tam bir gün oldu doğum yapalı yürüdüm idrar yaptım gaz cıkarttım kolay değil yalan yok ama bebeğime odaklandım onun için insan herşeyi yapar gercekten cok uzun yazdım k. Bakmayın biz iyiz çok şükür allah hayırlı doğum nasip etsin hepinize önemli olan sağlık normal sezaryan takılmayın herşeyde bir hayır vardır. Hepimizi öpüyorum güzel anneler ❤️💋