Ayseozmenucar Normalde tüysüz bir yapıdayım 18. Haftadayım ama gobegım bariz tüylendi bu durumu yaşayan var mı ? hamilelik sonrasında dokuluyor deniyor inş..öyledir
Vosvolicee Ayseozmenucar bende de aynı durum söz konusu canım 34+6 olduk baya tüy var ama araştırdım almayın dökülüyor deniliyordu o yüzden almadım hiç
Babyy1S Ayseozmenucar dökülüyor bende aldırıcaktım kuaförüm almaya gerek yok bnce doğumda geçicek şuan alırsak sert gelir uğraşırız dedi
2artiikizannesi Ayseozmenucar genelde her hamilelikte oluyor canım bendede var sonradan dökülüyor bence onu falan takma kafana😊
Ayseozmenucar İçimi rahatlattınız kızlar 😊bende aldırma taraftarı olmazdım hemende 3. Hamilelıgım dıgerlerınde yaşamadıgım bır durum aZ az derken baktım çoğaldılar bır sene sonra dokulsun de ama dokulsun sorun degıl birde yaşam boyu gobek kılı da çıkacak başıma dedım😅
Esrasss Ben de çok kafama takmıştım dün doktoruma sordum özellikle erkek bebekten dolayı erkeklik hormonu salgılanıyor ve tüylenmeler meydana geliyor annede dedi. Dokunmana gerek yok, zamanla dökülür diye belirtti.
AyGC 19.haftaya girdik çok şükür. Ben de önceden de sapsarı vardı ama hamilelikte koyulaştı ve de gürleşti. Umarım bunlar kalmaz beni sonrasında detaylı lazer seansları bekliyor gibi😁
Zisanmery Ayseozmenucar bende öyleyim kılsız tüysüz bi insnaım normalde ama sadece o bilgede tüylenme oldu dpktpruma sordum bebeğim erkek onun hormonlarıda sana etki ediyor erkeklik hormonlarındna oluyor geçer dedi seninki de mi erkek
Zisanmery Ayseozmenucar ozaman doğru beneğin erkeklik hormonları sanada etki ediyor ama geçer dedi doktor
YenidenAnneOlmak Ayseozmenucar hiç yoktu ben de.Kızımda böyle birşey yaşamadım. Oğlumda göbeğimde tüylenme oldu. Belki hormonlarla ilgilidir.
haziranin25i Ayseozmenucar aynı dertten bende muzdaribim açıkçası 🥺 Dökülecektir. Dökülmeyenler için lazer yolu gözüküyor 🤭