isya12 Kızlar iç çamaşırımda 1 damla kan gibi bişey vardı ama rahmimden mi afedersiniz popomdan mı geldi bilmiyorum bu gün çok ishaldım bebek şimdi hareket ediyo eşim gecede 28 haftalık hamileyim korkuyorum bişey olmuşmudur diye
Dilara1503 isya12 aynı şeyi bende yaşadım 2. Kez tuvalete gittiğmde makat çatlamış o kanamış meğer ama damla damla kan geldi benden öyle korktum ki sizinde öyledir bence. Temiz kırmızı kan mıydı yoksa akıntı şeklinde mi
Ebrulice78 Gebeliğin bu haftalarında genellikle önceden var olan yada gebelikte oluşan hemoroid kanama yapar
Funda007 isya12 canım korkma kanama olsa bir damla ile kalmaz saten arkasından kahvrengi lekelenmeye dönüşür biyerini tariş etmişde olabilirsin
Ebrulice78 Bence korkmayın aktif bir kanama olsa tek damla olmaz illaki devam ederdi damla damla olsada
Ebrulice78 Rica ederim sizdende ☺️Geçenlerde bir arkadaşımda aynı durumu yaşamıştı bana resmini atmıştı kan miktarını falan gebelik haftası sizinkine yakındı yani sık görülüyor
Dilara1503 isya12 bebeğinle alakalı olsaydı devamı gelirdi canım korkma birşey yoktur Allah’ın izniyle
Funda007 isya12 olsaydı gelirdi mutlaka bazen büyüme evresinde oluyor bu tür seyler erkek bebekde daha cok görülür