Maykoo Ftmaydn 36 haftalık hamileyim benim vücut yapımda etlerim sert sert kiloluyum bide 1 aydır hamile olduğum belli
Asenana Ftmaydn daha çok erken zaten belli olmaması normal. benim 5inci ayda karnım büyüdü. Hareketini de erken bile hissetmişsin 💁♀️
Ftmaydn _meyram_ hareketlerini de pek hissetmiyorum az önce karnımın solt alt tarafında bi kaç.defa tık tık bişey hissettim acaba bebekmi bilmiyorum
nurmavisi Ftmaydn 24te filan belirginleşiyor ve hareketlerini de ilk gebeliğinse 22den sonra filan hissetmeye başlarsın zaten bu çok normal :)
nur816 Benim arkadaşımın da 5-6 aylık olana kadar karnı büyümesi hamile olduğunu unutuyorduk bazen 😂 bı iki ay sonra gördüm maşallah kocaman olmuştu çok normal yani sıkmayın canınızı sağlıklı olsun yeter 😘🤗
turansmom1 Ftmaydn ben 6 bucuk aylıkken insanlar hamilemisin diye sormaya başladı 17 haftada karın büyürmü o kadar bilemedim. Bebeğin hareketlerini hissetmek içinde erken
Pinar_ayaz_47 16+5 ikinci gebelik benimde göbek daha büyümedi ilk cocgumda 7 aydan sonra balon gibi sistim birden ama. Bunda bir haftadır hareketlerini baya hissediyorum maşallah