Hayriye19 Arkadaşlar şuan 19+4 teyim bebeğimin hareketliliğini hissetmemem normal mi? Sizler ne zaman hissettiniz ?
2artiikizannesi Hayriye19 ilk gebeliginse hissetmemen norml canim benim 3.gebeligim ben onda bile 18.haftada hissettim kuzularımı 😊
Maykoo Hayriye19 36. Haftadayım bazı günler çok az hissettiğim oluyo net olarak 23-24. Haftalarda hissetmeye başladım 30lu haftaların başında çok azaltı bütün gün hissetmediğim oldu 33ten sonra sert tekmeler başladı
Hayriye19 Bende korkmaya başlamıştım🙈herkes hissetmiyomusun felan demeye başlayınca ilk gebeliğim evet ablamında ilk gebeliği aramızda 2 hafta var o hissetmiş ben ondan daha ilerde olunca hissetmeyince korktum🙈☺️
gulsenmstf Hayriye19 kısıden kısıye degısır tabı kı elbet ama 22 haftadan once hıssetmemeye normal bakılıyo dye blıyorum 😍 korkma bsey olmas Allahın ıznıyle 🧿
Derinsema Hayriye19 ah kuzm biz 36 olduk bu saat oldu ayaktayiz sipa uyumuyor vurmaktan benide uyutmuyor
NurOzadaBulbul Ben de 23+1 deyim Bizim Ki Uykucu Bir Erkek Çıktı Ne Yaparsam Yapim Ne Tekme Ne Hareket Kalkınca Uyandığında Bir Tekmeliyor Yorulunca Yine Uyku 😁
Hayriye19 Teşekkür ederim hepinizede 🙏🏻💕 sizleri duyunca rahatladım ben boşuna telaş yapmışım 36 felan diyosunuz 😂😂normal ozaman