Nurselii 29 haftalığım bebeğim yan duruyor o yüzden kasık ağrım çok oluyor sizde böyle bir durum oldu mu
Canantatli Zemzemtuzla 37 haftalığım dönmemiş doktor dönmez zor dedi 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım
Zemzemtuzla Canantatli bebek büyüdükçe alan dar oldukça dönmeleri çok zormuş ama nasip hayırlısı ..Sağlıkla gelsinlerde 🥰🤲🏻
turansmom1 Canantatli valla doktorum doğumda bile dönebilir bekleyelim dedi ama yinede doktoruna sor bence suyun yeteri kadar var mı bekleyebilecekmisin oda önemli kuzum🙂
turansmom1 Zemzemtuzla yürüşten ziyade doktorum yat ayaklarını dik yukari doğru, emekle yerde yada spinning babies hareketi var youtubeden bak onu yapmaya calış dönmesinde etkili oluyormuş ben elimden geldigince yapmaya calisiyorum bakalim kuzum
Zemzemtuzla turansmom1 inşallah bakalım bende bidahaki kontore gidince dönmemiş olursa yapmaya başlicam 🤲🏻😌
Zemzemtuzla Hayatuysal34 soruyorum doktoruma problem yok diyo …sabahları biraz kımıldadığı için endişem azda olsa hafifliyo
Ummusab ballilokum evet canım belinin arasına sırt üstü yatacaksın yastığa belin gelecek karnının altı, nettende bakarsan eğer var resimleri