Babymmm Rabbim nasip ederse Elizan düşündüm ama eşim istemedi 😭 Feyza olacak sanırım ya da vakalım daha çok var 10, haftadayız nasip
Tugceasl Babymmm rüyamda gördüm de kandır 😂 ben öyle yaptım dedim ki aşkım rüyamda adını söylediler kızımız olursa Elif dua olsun bak sonra bişey olur çocuğumuza dedim o da kabul etti erkek olursa da Alparslan koyucam 😊😊😊 napayım ya ilk çocuğum hangisi tutarsa artık
Esila1716 maggie yine senin 32 haftalık mis kuzum ben çarşamba günü doğuracak hala karar veremedim isme 😄
Melegimmm1244 Esila1716 bende cuma olacak daha karar sizim Betül eşim koydu ben yanına birşey bulamadim
Dfn42 Kubraokumus4446 isim koyarken çok iyi araştırın bir kaç kaynağa bakın çünkü söylenildiği gibi anlam çıkmıyor bazen
Kahraman0201 Dfn42 Evet bende şuan arıyorum ve sürekli değişik yerlerden bakıyorum anlamı güzel olanlar koymaya dini olarak uygun olmadıgını, başla anlamlarda taşındıgını, harf değişince anlamsız oldugunu ögrendim resmen😃
Deryaalper Kubraokumus4446 bizde buğlem istiyoruz ama netten anlamına baktık güzel kimisi farklı anlamı var fln dıyor ama kararsızız
MehZey Deryaalper ayy oğlan bebek bekliyoruz eşim gidip gelip buğlem diyor sanırım kız bebekte istiyor 😀😀
busra4259 sinber berra ismi çok güzel fakat Peygamber efendimizin değiştirdiği isimlerden biri. İyi araştırmanızı tavsiye ederim
Aysegulsengur sinber Kubraokumus4446. Benan koyucaz bizde anlamı; parmakla gösterecek kadar güzel olan demek
sinber busra4259 araştırdım canım teşekkür ederim kızım 9 yaşında ve çok şükür anlamını taşıyan bi karaktere sahip
Sevgisena_54 Kubraokumus4446 Sevde 💕 Siyah, esmer, esmer güzeli. Mü’minlerin annelerinden birisi Hz. Sevde