Ebrugur2019 Merhaba anneler 28 haftalık gebeyim erkek bir evladım olacak 20 aylıkta bir kızım var oğlum çok çok hareketli hiç yerinde durmuyor sizde durumlar nasıl beni çok yoruyor ve içimde bir his var ben erken doğum yapacağım gibi hissediyorum
busrasevim Ebrugur2019 27+4üz ve benim kızımda aşırı hareketli tekmeleriyle uyandırıyor beni hiç durmuyor maşallah😂
Smyydmr1 Ebrugur2019 benim de erkek 3q. Haftadayız ve maşallah 😂😂😂 hiç durmuyor doğunca ne olur bilmiyorum
Ebrugur2019 Mirmom yok canım öyle birşey yok ben dayanamayıp erken doğurabilirim belki diye dedim sezeryan olacak benim zaten ama dayanamıyorum şimdiden valla
Derenannecik45 Ya sizin kızda böyle hareketli miydi ? Yani benimki o kadar hareketli ve tekmeler atıyor ki 25 haftadayım bu arada bana dediler hareketli bebek erkek olur ama kızım olacakmış şüphede kaldım ☺️
Ebrugur2019 Derenannecik45 benim kızım çok çok usluydu minicik hareketleri vardı o da son aylarımdaydı ama bu küçük bey öyle tekmeler atıyor Kİ canım dayanmıyor valla görüntü de karşı koltukta oturan bile direk görüyor
Derenannecik45 Ebrugur2019 😂😂 ya kafam karıştı benimde bakalım hayırlısı olsun öyle tekme ve yumruk yiyorum ki sanki karnım boks torbası 😅😅 ama kız dddiler ☺️☺️😅
Ebrugur2019 Derenannecik45 çocuktan çocuğa değişiyormuş 😂😂😂 bazıları kızda zorlanıyor bazıları erkekte sağlıklı olsunlar da bakalım dayanacağız artık