LetsLook bebek bezi sleepy aldım 1 ve. 2 numara aynı marka yenidoğan ıslak mendil aldım süt sağma poşeti anne için gecelik pijama takımı , ve mustela süperox meme yaraları için aldım altdeğiştirme minderi ve yastığı anne için gaz olmaması için damla göğüs pedi bunları trendyoldan aldım ateş ölçer ve anne bebek çantası hepsiburadan aldım ,bebek deterjanı baby me şampuan unibaby pişik kremi sudokrem emzik awent bebek alt pamuğu suluk bebek losyonu unibaby bebek yıkama süngeri küvet filesi bunları e bebekte aldım,bebek kıyafetleri karışık müslinler ağız mendilleri şapkalar eldivenler hastane çıkışları battaniyeler çoraplar yelekler patikler annemler kardeşim kayınvalidem aldı küvetim vardı maşrapa ve kovasını şoktan aldım,nevresim takımı reflü yatağı bi kaç oyuncak Bimden aldım puset örtüsü emzirme örtüsü tarak fırça tırnak seti oturduğum yerde bebek mağazandan aldım ve Beşik dolap bebek arabası süt sağma makinası puset hamak emzirme yastığı yorganlar bunlar da kardeşimde vardı o verdi süslemeler ınstada yaptırdım anne taçı kapısüsü altın yastığı ahşap anı küpleri bide kardeşim süslü isimli hastane çıkışı yaptırdı hatırladıklarım bunlar