Asli1453 Pebblerock ahşap canım sallanabilir ön tarafı emniyetli yükseltebiliyorsun bebiş büyüyünce atlamasın diye😁
2artiikizannesi Pebblerock cokkk teşekkür ederim evet tek yumurta ikizlerim olacak allhin izniyle rabbimin en güzel hediyesi bize onlar canım 😊 ama sen yinede cinsiyetten sonra al daha önünde bir sürü vakit var hem herşeyde bir çok çeşit çıkıyor günden güne yani😊
2artiikizannesi Pebblerock benim oğluşum baya yattı canim mobilya beşikte tercih meselesi ya benim mobilya daha çok hoşuma gidiyor sallama bakımından falan olsun benim görümcem var onun oğlan park beşikte yatıyor nerdeyse 5 yaşında oda ondan memnun için hangisine siniyorsa onu tercih et araştır iyice ben ilk cocugumdada kullanıp rahat ettiğim için onu tercih ediyorum 😊
Pebblerock 2artiikizannesi içime sinen ve almak istediğim aslında mobilya beşik ama herkes park yatak diyince kafam karıştı. Biraz daha araştırayım ben iyisi mi ☺️
Zeyyno_ Pebblerock Ben ilk kıyafetlerden başlamıştım yeteri miktarda aldığımda annemgil çocuk arabasını aldılar sonra beşiğini aldım şimdi bezi ıslak mendili uafk tefek şeyleri kaldı 17.haftada başlamıştım🤗
diyhomelif Pebblerock Lcw online den aldım birçok şeyi. 4 tane çoraplı eşofman altı 1-3 aylık 4 tane 1-3 aylık üst Geriye kalan ne varsa 3-6 aldım.
ZEHRASEYMA Pebblerock islak mendili son ay almanizi tavsiye ederim bende sizin gibi dusunup stok yaptim ama erken aldigim icin hic acmadigim paket islak mendiller kurumuş.
Reyyhan Pebblerock bencede buyuk.seyler den basla canim besik bebek arabasi daha sonra kiyafet vs ama yurutecmis mama sandalyesiymis bunlar en son hatta bebek. Doğunca yani çünkü 6 7. Aydan sonra ihtiyaç oluyor bunlara
Pebblerock Reyyhan evet doğumdan bir süre sonra ihtiyaç olacak şeyleri almayı düşünmüyorum zaten. Hatta bebek arabası da buna dahil benim için 😊
ZEHRASEYMA Pebblerock bencede kurumamasi gerekiyor ama bende sizin gibi 15 haftalikken indirimden aldim stokladim aradan ciksin diye malesef evdeki hesap.carsiya uymadi. cok uzun sure kullanilmadiginda kurumasi normalmis ben yasayarak ogrendim bunu 😁
nisemom Pebblerock canım nacizane tavsiyem en az bir 17 haftayı görmen ondan sonra hazırlıklara başlaman indirim takip ede ede zaten 9 ayı dolduruyorsun. Her şeyin de hazır oluyor.
Reyyhan Pebblerock yani olabilir aslında hemen arabaya koyup nere gideceksin hastane saglik ocagina çıkılıyor ilk olarak ona da özel arabanız varsa zaten erteleyebilirsnz neler.gordum neler daha bebek.dogmadan ek.gida malzemesine para yatıran ha tabi durumun çok cok iyi olur zorlamazsa seni alırsın ama.kacmiyor bebek.dogar doğmaz yemek de yemiyo alamadk diye canımızı mi sıkalım 😊😊
nisemom Pebblerock sonra zaten pişman oluyorsun daha güzelini görüyorsun ya da fazla alıyorsun bir de sürekli bir şey almadım hissi geliyor. Bir anda alma keyfini çıkararak al sonra her şeyi aldığında daha fazla gereksiz şey almamak için kendini zor tutuyorsun