feamtrmea SKelebek 36+2 bacak ağrılarım dışında çokda bi sıkıntım yok Allah a şükür ama arada aşağı baskı yapıyo tırsmıyo değilim açıkcası 🙈😄 hele de burda “36. haftada gelen miniğim” postlarını görünce daha da bi tırsmaca😄
-betul-20 SKelebek yorucu ama güzel 🐣 nstde sancılarım çıkıyor ve kasılmalarım sancılarım çok fazla. Bizimki biraz aceleci 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
sinemkumandanveren 36+4 haftaligim zor geçiyor karnım iyice gerildi zorlaniyorum baya doktorumla konuştuk 30 ekime gün verdi doğum için zorunlu sezaryen olacağım rabbim nasip ederse 🙏 senin nasıl gidiyor ?
SKelebek sinemkumandanveren 36+3 ben çok zorlanmıyorum iyi gidiyor 2 kasıma gün aldık bizde doktorum daha öncesinde yapmam diyor.
Odymerve 36+4 benimde. Kah zorlanıyorum giyinirken banyo yaparken falan kah çok eğlenceli geçiyor. Bir yanım doğsun bir yanım daha çok kalsın içerde büyüsün istiyor. 26 Ekim doğacak inşallah
SKelebek Odymerve ne güzel sizinkiler ekimde alıyor benimki kasımdan önce almıyor ekim sonu dedim olmaz dedi.
SKelebek sinemkumandanveren canım ben sezaryen istedim 2 kasıma ama benim çocuk pek bir niyetli normal gelmeye :) 2 kasıma kadar gelmezse sezaryen olacak inş
sinemkumandanveren Normal de benimde kasimin 9 ında günüm doluyor ama doktorum sezaryan olacağı için 10 gün önce alacak benim kide gelmeye çok hevesli doğum şekli almış bile ama benim ki zorunlu olacağı için doktorum boşuna doğum sancısı cekmeni istemem dedi o yüzden