Zeynebbb 31+2 hamişler 😂 bebeğinizi dönüş yapmış mı benim bebek daha doğum pozisyonu almamış sizce normal mi 🙁
Ciselbasaran Zeynebbb Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki yaramazların, sıkıntı yapmayın bence kendinize🙂Evet geçen gün gittiğim de baş aşağı pozisyondaydı, inanılmaz ağrım oluyordu anlamıştım zaten öyle de çıktı🙂
seyydac Zeynebbb sıkıntı yapma bence canım bizim kız doğum pozisyonundaydı 10 gün önceki kontrolde. Dün yine kontrol vardı pozisyon değiştirmiş sorun değil daha döner dedi doktor. Biz de 33.haftaya girdik
Zeynebbb Dua edin benimki de dönsün 🙏 çünkü ayağı sağ tarafımda ve böbreğime baskı yapmış yapıyor oda böbreğimi genişletmiş🤐
Ciselbasaran Zeynebbb İnşallah bir an önce düzelir, dualarım sizinle🙏Biraz geceleri dikkat edin sol tarafınıza yatın. Cinsiyet nedir🙂
Ciselbasaran Zeynebbb Tahmin edebiliyorum benimde ayakları göğüsümün altında nefes dahi aldırmıyor inanılmaz ağrım oluyor, paşam çok yaramaz🙈
Zeynebbb Ciselbasaran Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah. Benim de ilk bebeğim o yüzden heyecan da var
esoeso Ciselbasaran yaa hıc sormaa 4 ay mde bulantısı halszlk yattm snra tamm dedm bttı artk 2 aydr dha bı kotu oldm
Ciselbasaran Zeynebbb Amin inşallah 🙏Evet birde az kaldı korku heyecan stres mutluluk hepsi bir arada🙈