Bonnusimo 36.haftama girmeme bir kaç gün kaldı.. Neler yapmam gerekiyor hurma yemek göğüs ucu kremi sürmek falan gibi bunlar bile ne zaman başlanmalı bilmiyorum 🤯
Cinarmom Bonnusimo doğumdan iki hafta önce yenilebilir bence.. bende 35+2 yim sezeryan doğum yapicam hurmayı sütüm bol olsun diye yicem açıkçası açılma için değilde 😄
zeyzey95 Bonnusimo doktorumun söyledikleri perine masajı, hurma, haftada 3 gün korunmasız ilişki, yürüyüş, merdiven inip çıkma, çömelme, squat
Cinarmom Sweetie hayır 36.haftada kontrolüm var büyük ihtimal 38 lere tarih verir diye düşünüyorum ikinci gebeligim
Bonnusimo Gkc2144 hahah en doğrusu bu oldu biliyorum ama sıfır uyku🤦♀️ gece sıfır gündüzde ben uyuyamıyorum öyle bakalım bol bol yatış keyfs 😂
Gkc2144 Bonnusimo şimdiki aklım olsa bir dakika bile yerim de kalkmam 41 günlüğüz toplasan gün olarak 5 6 saat uyuyorum
Sweetie Cinarmom anladım banada 38 bitimini bekleriz dedi benim ilk hamileliğim nasıl olacak bilmiyorum sağlıcakla kavuşalım inşallah
Bonnusimo zeyzey95 ay benim doktorum hiç bişey söylemedi yaa sadece hangi durumlarda hastaneye gitmem gerektiğini anlattı 🤦♀️ bidahaki kontrolümde 37.haftamda yani çok teşekkür ederimmm 💚
zeyzey95 Smyy001dgn biz hiç kesmedik ilişkiyi. en iyi doktorun bilir yani benim doktorum 36 ya kadar haftada 1 sonra haftada 3 dedi. Bide bebeğin kilosu gelişimi falan bir hafta önden gidiyor belki o yüzdendir yinede kendi doktoruna da sorarsın herkesin gebeliği farklıdır
muhendisanne1 Bonnusimo günde 2 kupa ahududu yaprağı çayı ve 1 kupa adaçayı pilates topunda 0 veya 8 çizme squat yer silme 7 tane falan hurma merdiven in çık günde 1 saat yürüyüş en az bol bol su iç Pozitif ol bebeğinle gün içerisinde konuş günlük hareketlerini say en az 10 kez hareket edecek perine masajı muhakkak…
Bonnusimo muhendisanne1 çok teşekkür ederim.. Peki o tarz çayları doktoruma sormadan içmeli miyim sizce bende çok arada kalıyorum bir sürü şey yazıyo internette