ozlemtopal Kızlar selam😍 34. Haftada bebeğinizin kilosu kaçtı? Bizim kız 2300 kiloymuş az mı çok mu bilemedim bir de sizinkileri öğreneyim dedim🥰
sukayhanacar ozlemtopal 32+6 da 2314 gr.dı ama 10 gün önden gittiğini söylemişti doktorum kilosunun.sizin ki normal o yüzden.şuan 34+1 olduk çarşamba kontrol görücez dengeledimi
Bonnusimo ozlemtopal bizim kızımızda 34ün başında 2350ydi şuan 35+4 2700 olmuş gayet normal sizinde çok şükür 🥳💜
Gokcefeyza Nnadye Benim bebek de aynı canım bu durum doğumu etkiler mi sordun mu doktora. Ben sordum 4 kiloyu geçerse doğuma kadar normal doğum olma olasılığı düşer dedi.
hulya1406 ozlemtopal bizde bugün doktora gittik.34+5 iz bugün birazdan 6 olucaz inşallah 2947 gr dedi doktorumuz neredeyse 3 kilo dedi çok şükür ☺️Biraz önden gidiyoruz bizde.
Nnadye Gokcefeyza benim görümcem kadın doğum uzmanı . O eğer çok kilo alırsa 37. Hafta gibi suni sancıyla dogurturuz dedi . Normal olması için . Yoksa iri bebek doğumu zorlastiriuormus
tumutu ozlemtopal bende bugün doktora gittim. 34+3 haftalığız 3000 kg şuanda ama 15 gün önden gidiyoruz. Sağlıkla gelsinler inş 💕
Gokcefeyza Nnadye Evet 4 kilo üzeri benim doktor da olmaz dedi. Biz herşeyi erken hazırlayalım o zaman. Tombikler erken geleceğe benziyor🥰
Nnadye Gokcefeyza ben çok dardayım ya . Suni sancinin zor okacagini bilmeme rağmen etken doğmasını istiyorum .artık zorlanıyorum .Allah dizinde yardımcınız olsun