YenidenAnneOlmak Busra9290 ben de hiç bir belirti yoktu geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı. Açlık yüksek çıktı😒 diyet yapıyorum.
Mucizemm34 Busra9290 bende de hiç belirti yoktu açlık değil tokluk da şeker cıktı diyet yapıp ölçüm yapıyorum dahiliyeye gösterecem
hulya1406 Busra9290 bende de çıktı gebelik şekeri normalde yoktu hiçbir ilişkimiz şekerle ilgili.Anne tarafında anneannem ve kardeşleri hepsi şeker ailede varsa olur dedi doktorum.diyet ve akşamları yarım saat bir saat yüreyerek halletttik çok şükür.Ama takipteyiz yine.Bugün doktorum baktı sıkıntı yok fakat iki hafta kadar açlık tokluk ölçtürmemi istedi.Aile Hekimi ya da eczanelerde ölçüyor dediler bilgim olmadığından soruyorum ölçtürün var mı?
YenidenAnneOlmak Busra9290 diyetisyene yönlendiriyor o da bir program veriyor 2 hafta sonunda açlık-tokluk bakılacak
Kelebek20 Bende de hicbir belirti yoktu ve seker cikti. 3 ay boyunca insülin kullanip ve diyet yaptim. Lutfen bu konuyu ihmal etmeyin:( gebelik sekeri bebeklerin kalbini ve karacigerini etkiliyor. Ilerde kalp seker obeziteye yatkin bir birey haline getiriyor.