Merhabalarr burası o kadar çok yardımcı oldu ki hamilelik dönemimde hep burda okuduklarım aklıma geldi birisinde böyle olmuş şöyle olmuş diye hep dilimdeydi. 2 hafta önce biraz kanamam olmuştu endişelenip acile gittik sancı çıkmadı 1 cm açıklığım vardı bekleme sürecindeydik. 14 ekim çarşamba 39+5 sabah kontrolüm vardı 2cm açıklık bebeğin kafasıda doğum şeklini almış dedi doktorum ağrım artar suyun gelir gel dedi ve hiçbir şey olmazsa diye 5 güne randevu verdi. Muaneden sonra kasılmalarım başladı ama çok dikkate almadım. O gün öğlen dışarda 1 saat işlerimi hallettim eve gelip akşamüstü tekrar çıktım bu sefer yaklaşık 3 saat kadar dolaştım eksiklerimi hallettim eve geldim duş alıp biraz uzanayım dedim iki dk geçmeden karnımdan pıt sesi geldi hemen aklıma burda okuduklarım geldi ve lavobaya koştum evet beklenendi suyum geldiii. Ardından ağrılarım başladı. Suyumun rengi yeşil gibi renk olduğu için endişelendim ve hemen acilden giriş yaptık bebeğim kakasını yapmış ve yeme olasılığı vardı acil sezaryen olabilir dendi. Bebeğimin ve benim kalp ritimlerimiz dinlendi herşey normal ilerliyordu nst bağlı sancılarımı çektim bir kere izin verdiler az yürüdüm yürüyünce az da olsa kendimi iyi hissettim. Nst bağlamamız lazım dendi tekrar yattım ve 5-6 saat yatarak sancı çektim sürekli artıyordu. Açıklığım da 4ten ileri gitmedi ki hiçbir hareket edemedim açılma olması için. Sonradan bebeğimi daha fazla riske atamacaklarını söylediler ve gece 3 gibi sezaryene alındım belden uyuşturdular ağrılarım gitmişti sadece bebeğime odaklandım hemencecik çıkmıştı ve iyiydi. İkimizde şuan iyiyiz 2. Günümüz ilk gün kalkıp oturmada zorluk çektim bugün biraz daha iyiyim yarın daha iyi olacağım bebeğim için 3300 52 cm doğdu miniğim🥰 herşey bitiyor onu gördükçe insan daha iyi oluyor daha iyi güçlü hissediyor. Bende yazıcam diyordum yazmak nasip oldu. Allah bütün hamileleri yavrularına hayırlısıyla ve o ağrı başladıktan hemencecik sonra kavuştursun❤️