es-es1 Kızlar 15 haftalığım daha şimdiden doğum korkusu başladı bugün ufak bir operasyon geçirdim ömrümden ömür gitti sanki doğumu düşünemiyorum normal doğum da yapamıcam sezeryan 😢 bu korkuyu nasıl yenebilirimm
eliff26 es-es1 merhaba, inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza neden normal olmayacak dediniz? Haftası doğum şeklini belirlemek icin çok erken gibi geldi bi rahatsizliginiz mi var fiziki vs
buseyusuf27 es-es1 tadını cıkar bence gebelıgının dha cok erken korkularını anlyorm ama bnce kafana fazla takma ve bıran önce tadını cıkarmaya calıs emın ol ılerleyen haftalarda karın buyumesı egılememek bel agrısı mıgde yanması derken zorlanıcak zamanların oyuzden keyfıne bak 😁 ye ıc yat 🤗 ben 35 haftayım ve okdr zor gecırıyorm kı anlatamam kasılmalar sancılar derken heran gelcek korkusu ıle agladıgımı blyorm 🙈
Dlrdngl es-es1 canım ilk zamanlar o korku normal son ayında hamilelik o kadar yoruyor ve zorluyor ki ınan hemen doğurmak kurtulmak istiyorsun ben gece sağdan sola inleyerek dönüyorum on beş dk dan fazla ayakta kalsam bacağıma kramp giriyor oturduğum hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum dus almak tuvalete gitmek zulüm dört gözle bekliyorum hemen doğurmayı. Korkma Allah kadınların vücudunu doğuma uygun yaratmış ki senin sezaryen olacakmış onda çok daha kolay oluyor içini ferah tut hamileliğin bugünlerin tadını çıkar
es-es1 buseyusuf27 çok haklısın erkenden başladım ben 🤦♀️ takmamaya çalışıyorum ama olmuyor sanada Allah yardım etsin Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
es-es1 Dlrdngl başlarda korku son zamanlarda doğursam Artık diye bakıyor demek insan ☺️ çok zor Allah kolaylık versin sana canım
Mrymozr es-es1 Bende 19+3 haftalığım. Bende korkuyorum doğumdan heleki sezeryandan , internette gezinirken de sürekli dogum videolari cikiyo onlari gördükçe daha da kotu oluyorum bilmiyorum nasil yapicam kesik gormeye dayanabilen biri bile değilim 🤦♀️🤦♀️
es-es1 Mrymozr evet düşündükçe korkuyor işte insan 😢 bugün genital siğil de ufak bir kesik attılar diyorum sezeryanda napıcam hissetmiyorsun ama düşüncesi korkutuyor Allah yardım etsin hepimize 🤲🏻
Mrymozr es-es1 Bide burdaki dogum hikayelerinide okuyorum yok dikis atarken hissediyosun bazen diyolar icim gidiyo valla. Allah yardimcimiz olsun hayirlisiyla atlatiriz insallah
Derya98 21+3 haftalik olduk aynı korku bendede var çok korkuyorum kızlar yolun yarısını geçtik ama allahım hepimizin bebeğini sağ sağlık kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
eliff26 Mrymozr iki tane normal doğumum oldu ikisi de dikişli bebegime bakmaktan onu incelemekten o anın güzelliğinden dikişi duymadım zaten uyusturuyorlar da
Mrymozr eliff26 evet herkez öyle söylüyo onu gördüğünde geçer butun acilari unutursun falan inşallah öyle olur. Tabi doğum seklim belli degil bakalim nasil olacak🤗
eliff26 Mrymozr çocuğun o çıkış anı sıcak sıcak akan suyun hissi ilk görüş ve doğduğu an ağrının anında kesilmesi öyle muazzam ki anlatamam🥰 ben bu hissi tatmayı hep istemiştim şükürler olsun 2 kez yaşadım 3.yu de sorunsuz dogururum nasipse Allah izin verirse.