Yorulmaz Canım benimde kronik şeker Tip1 diyabetliyim benimde çocuk sahibi olmam zor denildi. Evliliğin 1.yılında hamile kaldım ama yumurtalık tembelliği desen pco desen herşey var, kaldım şükür dedim şekerim fırladı düşük yaptım 2.yılda yine kaldım, ama plansız gebelik olunca korunduğumuz halde kaldim bu kez yine gelişmedi kürtaj dendi genetik testler pıhtılaşma çıktı vs yıprandım dedim iyi doktorlara gözüktükten sonra denicem dedim işe girdim çalıştım şeker çok iyiydi, pandemi bi girdi evde durmaktan şeker hiç düşmedi yemediğim halde stres kaynaklı yükseldiği oldu üstüne hamile kaldım kurban bayramında öğrendim. Rabbimden ümit kesilmez dedim ilaçlar iğneler şükür düştü şeker ohh dedim şimdi de kaygı başladı 14+1 oldum şekerim yükseliyor ara ara zor düzeliyor 7.aydan sonrasını düşünmekten uyanıyorum su fazlalığı olursa ciğerler gelişmezse kalbi gelişmezse diye doktorlar kurup duruyor beni de etkiliyor, ama Rabbim diyorum ümit kesilmez herşeye hazırlıklı ol deniliyor bana emzirme problemi olur çocukta problem olur diyorlar 😔 Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama şöyle düşün dünya da kısmeti olmasa zaten Rabbim onu sana nasip etmez kendini yıpratma stres daha çok etkiler bebeğini 😔 Herşey iyi olur inşallah senin için, ama bebeğin için kendini tehlikeye de atma onun en çok sana ihtiyacı olucak emzirmesen de sesin gerekecek kokun gerekecek ona 🙏🏻