dygmn21 göbegimde cizgiler olusmus yeni farkettim cok net kahverengi erken degilmi sizce 13+4 hamileyim?
Bsrabargun Benimde çıktı canım 18+2 yim iki hafta önce bende de oluşmaya başladı.Kesinlikle fiziksel kendine has birşey bazılarında çıkıyor bazılarında hiç Yok..
zgrYilmaz Ben hiç farketmemistim meğer açık tenlilerde çok belli olmazmış esmer tenelr de daha belirgin olurmuş dikkatli bakılınca gördüm bende 🤗
damlaikan zgrYilmaz bende beyaz tenliyim bi haftadır kontrol ediyorum çıkmışmı diye ama belli belirsiz çok az var
Ayseeelif Yaseminentrk herkeste çıkmaz diye biliyorum ama 😕mesela annrmın uç doğumunda da öyle bir şey olmamış.ben de çok erken zamanlarda çıktı😊
Selinbulutcu Bende de var 😊 Hatta hamile olduğumu o çizgiyi görüdünce anladım adetten 6gün önce. Hemen test yaptım 😁
dygmn21 znurstnKaraca cinsiyet ögrenmedim daha cnm🙂 yurtdisinda 20 hftalik olmadan söylemiyorlar cokta merak ediyorum🤗
Aysimaveannesi Benimde ilk hamile kaldigimda cok az vardi ama haftalar gectikce iyice koyulasti bebegimin cinsiyetide kiz insallah😊
Arven 32 deyim bebeğimde erkek bende hiç öyle bir çizgi oluşmadı açık tenliyim sanırım ondan koyu tenlilerde daha belirgin oluyor
Cansummm Bende 19+3 teyim henüz öyle bir çizgim oluşmadı. Bende beyaz tenliyim belki de belli olmuyor😊