balperisi_71 Kızlar yumurta takibi yaptırıyorum igne ilac hiçbir şey kullanmıyorum.dogal yolla bu şekilde ilerleyenler kaçıncı günde çatlama gördünüz 🌸💜
afrasil balperisi_71 bana 10. Gün sıvı görüyorum çatlamış galiba dedi 16.gun yine sıvı görüyorum yumurtanın şekli de bozuk ben çatlamış diye düşünüyorum dedi . Bu ay .
lara2605 balperisi_71 tek yumurta mı 13 mm, benim 14mm Çatlatma oldum çift yumurta oluştu ama klomen kullandım ikizlere gebeyim
balperisi_71 afrasil kaç milime gelip çatlamış canım 10.gun için erken degilmi adet döngün ne kadar sürüyordu
afrasil balperisi_71 son 2 aydır 22 gün döngüm ama soğan suyu içmiştim ondan erken oldum galiba . Bu ay olmadim daha son tarihim 21 Eylül . 23 mm dedi diye hatırlıyorum 16. Günde 10. Günü bilmiyorum bende şaşırmıştm 11. Gün de olabilir tam hatırlayamadım
balperisi_71 afrasil aaa döngün kısa olduğu için bu kadar erken.benim 32oldugu için 15i geçiyor. Bu ay olumlumu gebelik testin
afrasil balperisi_71 daha yapmadım bilmiyorum insallah vardır çok üzülüyorum . Normalde döngüm erken değil işte soğan suyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende anlamadim bikere daha içmiştim geciktirmisti
lara2605 balperisi_71 doktor bana normalde hamile kaldıgım ay yumurta hiç gelişmedi dedi ben kendim ovulasyon la takip ettim gelişine koştum yanına gelişmiş dedi ondan beklemedi riske atmadı