Nazan02 Kbr12 Merhaba! Bende ayrıntılı ultrasonu Bır kaç gun once yaptırdım normalden uzun detaylı bı işlem bebegın organlarına bakılıyor foto verılmıyor detaylı baaya detaylı bı işlem 👍
Aylayla Kbr12 sanırım onda cd ye falan çekip veriyolar diye biliyorum benim oğlumda eşi yüzğnde olduğu için verememişti dr ama bu bebeğimde görücem inşallah diye ümit ediyorum
Asude967 Bende geçen hafta yaptırdım yüz fotoğrafını verdi doktor aynı doktor muayenesi gibi ama daha teferruatlı
diyhomelif Kbr12 gittiğiniz yerin cihazına da bağlı görüntü kalitesi istanbuldaysaniz Ali Ekize gitmenizi tavsiye ederim Yenibosna metrobüsün dibinde
Duygusuz diyhomelif merhaba kendisi kadın dogum Dr umu perinatolog mu ayrıntılı ultrasonu ne kadara yapıyor
diyhomelif Beyza2502 evet, ben erken detaylı yaptırmak durumunda kalmıştım yani o kadar naif ve güzel anlattı ki 22. Haftada da ona gideceğim yine
Kbr12 Ben İzmir ata sağlık hastanesine gidiyorum ama orda yapılmıyormuş nerede yapılacağını bilmiyorum
diyhomelif Duygusuzmerhaba perinatalog canım Ali bey 550 ya da 650 eşim genelde hallettiği için :) ama çok ilgili sizin bir soru sormaniza gerek yok o kadar detaylı anlatıyor ki