Basilicums Baby Plus Safe Side anne yanı beşiği ve Joie Kubbie Sleep park yatak arasında kaldık. Siz ne seçtiniz memnuniyetleriniz ve keşkeleriniz var mı ? 🐣
Bluesge Basilicums ben tripperin panda modelini aldim jokerden park yatak olarak. Boyutlari 65×95 cm normal park yataklara gore daha kucuk ama yan tarafi aciliyor anne yani olarak. Zaten kisa sureli kullanacagi icin boyutu kucuk olsa da olur dedim sonra normal yataga gececegim. Tasimasi kolay olur diye kucuk boy tercih ettim
Defnemm2019 Basilicums anne yanı kullanım ömrü 6 ay bizde bundan aldık 7.aya kadar kullandık ayagı kırıldı 😂, park yatak 2 yasına kadar rahat kullanılır. Kullanım ömrünü düşünmek gerek Bi hevesle anne yanına cokda gerek yok
Basilicums yasemin333 öyle gibi duruyor ama anne yanı beşiği gibi yatağa sıfır olmaz diye tahmin ediyorum.
NaimeYilmaz Ben bu ebebeğin anne yanı beşiğini 3,5 ay kullandım. Oğlum dönmeye başlayınca kullanamadım maalesef. Kısa ömürlü oluyor ama ilk bir kaç ay sık sık uyandığı için de kullanışlı ve rahat oluyor. Sonra satabilirsiniz isterseniz. ☺️
NaimeYilmaz Basilicums Çok sallandı. Oğlum da epey uzunda hiç rahat değildi o açıdan. Eşim var diye epey kırptım ama :)) Burada daha 10 günlük falandı mesela. 2-3 ay arası zor idare ettim şahsen🤷♀️ Chiccoda da var kendiniz gidip bakabilirsiniz sağlamlığıma.
Basilicums NaimeYilmaz chicco daki de model aynı sanırım fiyatı yüksek diye değmez demişti e bebekteki satıcı o yüzden direkt buna baktık.
NaimeYilmaz Basilicums Ben bakmadım açıkçası kesin bu model alacaksanız iki markayı da annelere sorabilirsiniz. Doğum sonrası tecrübeler için happy kids uygulamasını indirerek forumdan annelerimize de danışabilirsiniz. 🤗
Bluesge Basilicums baglamak icin bir ip yok icinde ama herhangi bir iple baglanabilir. Yan tarafi cok guzel aciliyor. Rahatca alip koyabiliyorsun