ecembugra53 Cicilibicili evet canım 😊❤️ Onlar bizim için mucize Rabbimin verdiği en güzel hediye mucize ilham nefes bize onlar 😊😍 Saglıkla gelsinler Saglıkla kucağımıza alalım inş canım ya 💜💜🤲🏻🤲🏻
Cicilibicili Busra-28 oyyy oyy direk anladım 😅 hiç yabancı gelmedi çünkü. Ben de hep aynıydım valla canım
Hllfrdvsihsn Cicilibicili vallahi heyecan fazlasıyla var🙈Bu içimdeki yaramazla yaşadığım duyguların hepsi birbirine giriyor🙈😬
Cicilibicili Hllfrdvsihsn bende de o heyecan aşırı var. Hele de içimde böyle kıpır kıpır ettikçe doğsa artık diyorum 🥰
Aytenlikadin herbiseyim merhaba benim de mide yanmaları şikayetim var bu aralar o yüzden sormak istedim; bu şikayetiniz için doktora gittiniz mi? Doktor ne önerdi? Kullandığınız bi ilaç var mıydı?
herbiseyim Aytenlikadin evet gece 1 de dayanamayıp kadın doğum acile gittim canm gaviscon şurup verdi , naneli sakız cignedim yanmalarim oldukça bir tane de muz yedim bunlar bana iyi geliyordu 😇
Caginyagizmom Haftadan selamlar mide bulantının kesilmesi muazzam güzel birşeymiş , normal hayata dönmeyi o kadar özlemişim kiii …..
Cicilibicili Caginyagizmom ayy bitti mi🤩 valla ben de tam onu hissetmiştim biliyo musun? Bittiğine bi inanamadım falan. O kadar hayat akışımın içindeydi ki bulantı ve kusma😳