Cicilibicili Dmlagclu sabret canım az kaldı bitecek. Benim de aynıydı bitmez diyodum ama 17. Haftada bitti 🥳
Rayada İçinde heyecan,bekleyiş,şaşkınlık, sevgi, özlem, korku, endişe, merak gibi bir çok duyguyu barındıran “Serüven” derdim.
Aserpil Zemzemtuzla sorma ya karın büyüdükçe daha bi ör oluyo. Az su içtiğimde alaturka tuvalette duramıyorum çok baskı ve ağrı oluyo benim
Zemzemtuzla Aserpil benm gecelerim çok kötü o yataktan kalkmak tuvalete gitmek ağlamaklı sürekli duvara tutuna tutuna gidiyorum bacak aram kasık tarafım ağrısı yüzünden😣
Aserpil Zemzemtuzla benimde kalçam ağrıyor. Kalça kemiklerim çok zorluyor bazen. O yüzden platese başladım inşallah sonuç verir
Caglacolak5237 29+5 ve her gece gelen bütün bir vücut olarak yanma hissi en çok mide 🥴 ve de artık vitamin içmekten bıkmışlık hissi 🤢🤕😷 ne içsem artık yaramıyor mideme kısır döngüdeyim. Su içiyorum tuvalete gidiyorum tuvalete gidiyorum ve su içiyorum geceleri param parça uykuuu. Gündüz desen çalışıyorum zaten. Ama şükürler olsun bebişim sağlıklı olsun bana yeter 🥰🥰
Cicilibicili Caglacolak5237 herşeye onlar için katlanıyoruz canım benim. Yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar ☺️
seydaau Cicilibicili 25h kısaca ‘ açlık’ hep açım yemek yiyememek aç kalmak😂😂 ama aşkımı bekliyorum minik kızım benim 😍😍
edinamoreno Cicilibicili 38+2 den selam olsun :) çok heyecanlıyım yavruma kuzuşuma kavuşacağım az kaldı sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🤗🤗❤️❤️🧿🧿💐💐
NurTekmile Cicilibicili ben eklem agrısı cok yasıyorum bide psikolojik olarak cok hassasım sık sık aglıyorum yasadıklarımda etkili bunda esim ve ailesi vok yıprattı beni hamile kaldıgımdan beri gözümden yaş eksik olmadı ama bugüne sükür 😥 cok sukur minigim hareketleri güclendi artık daha sık hissediyorum ve dısarıdanda belli oluyor
Merve6185 Rumeysagnc 4. Haftam hiç bulantı yok herkes aşermezsin diyo ama bazıları 6. Hafta sonrası başlar diyor doğrumu 7. Haftanızdasınız diye sordum
Rumeysagnc Merve6185 evet ben de ilk hiçbirşey hissetmedim sonra mide bulantıları aşermwler başladı ne yazık ki 🥺