NefesDeniz Cicilibicili ayyy Allahım bir an evvel banada nasip etsin inşallah çok zor günler geçiriyorum bazen oturup ağlıyorum valla napim 🥺
Cicilibicili Mom0101 amin canım. Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸
Ebru_123 Cicilibicili ben her sene dogum ettiğim için alışığım mı hazırım mı artık bu süreç bitsin kurtulayım mı diyorum bilmiyorum 😊 yoruldum baya doğurmak istiyorum artık
mhbbbera Cicilibicili belirtisizlik sıfır bulantı sofor belirti maşallah subhanallah^ 😂 nazar değmesin hamile olusumü hala kavrayamamak 😂😂 10+2
Cicilibicili mhbbbera aman sus sus nazarlar değmesin maşallahhh 😊 ne zamanki tekmeleri yiyosun o zaman ay ben hamileyim moduna giriliyo. 😍
Bilgedenek Cicilibicili Haftadan selamlar.. tek kelimem sabır olurdu. Hayatım hep biseylere sabır etmekle geçti…hala yatarak bebeğime kavuşacağım günü sabirla bekliyorum.. bı kaç saat önce dedemi koronadan kaybettik nur içinde yatsın. Ama yatmak zorunda olduğum için annemin yanjnda bile olamıyorum 😒😒
Cicilibicili Bilgedenek ahh canım benim. Başın sağolsun. Bazen geldi üst üste geliyo herşey. Sen sabret dua et. İnşallah güzel günler görüceksin bebeğinle birlikte💕
livasmomm Cicilibicili ….. o benim duam hayalimdi gerçek oldu….. 25+0 olduk mide yanmasi sert tekmeler başladı bizde 1 haftadir
Cicilibicili livasmomm hoşgeldi mide yanması demek. Ben de aynıyım ya. Mide yanmalarıyla başım dertte 🥺
Mom0101 Bu arada 12 haftaya kadar falan ben enerjiktim iyiydim eşime hic hamile gibi hissetmiyorum üç ayı bitirdim en zoruymus diyodum ki 12 haftadan sonra toparlanamadım daha😄 kendime nazarim değdi resmen
Rabiis Cicilibicili Sofradan kalkıp yarım saat sonra tekrar acıkmak ve sürekli uyumak derdim 🤢😴 8+4′den selamlar🙋🏻♀️