Zemzemtuzla Tam 35 haftalık ve özeti RABBİM BOŞUNA CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR DEMEMİŞ …Daha iyi anlıyorum 😣🤒
Cicilibicili Zemzemtuzla bunu ben de anladım biliyo musun? Daha doğduktan sonraki zamanlar da var. Kesinlikle annelik çok kutsal
Aserpil Cicilibicili ahh sorma gece kaç kere kalkıyorum. Bugünde suyu fazla kaçırdım. Gece yine tuvalette biter😁
Zemzemtuzla Aserpil ben de aynı ya hatta eşim tuvalette doğuracaksın diye espri yapıyo okadar çok giriyorum ki ..afedersin giriyorum çıkıyorum tam yatağa yatıcam bidaha kalkıyorum o derece tuvaletteyim 🤒🤒🤒
Ghkj Mervessolak korksanizda o bebek gelck 😄🤭 o yuzden korkmayn bnce ben video bile izliyorm ama korkmuyirm her turlu glck ztn korksam zarari olr bna faydasi dgl
123alpseda Cicilibicili tek kelimeyle anlatmak imkansız bebeğime birşey olur mu korkusu bebeğime duyulan büyük sevgi günlerin biran önce geçmesini istemek heyecan sevgi korku endişen
Byzaoz Aserpil mide bulantisiyla gecen uc aydan sonra rahata kavustum hamileligin tadina variyorum 🥰 kelimeler yetmiyor anlatmaya 💕
Gullyz 31+0 dan sefa geldin son ihtimalim hediye gibi geldin hoşgeldin şarkısı bebeğime gelsin 😍Tek kelime ile dünyam 🌍
heyecanlibiranne_ Cicilibicili 28. haftadan sesleniyorum. Başından beri tek hissettiğim duygu aşşırıııı “heyecan” 🥰
Glsmuyrr Cicilibicili vallahi öyle 😂 dört gözle bekliyoruz o günü hayırlısıyla sağlıcakla inşallah 😊🙏🏻🐣😁
FatRam_1703 Cicilibicili 14.haftadan sesleniyorum 🥰🤲 O tek Kelime benim için daha doğrusu bizim için; ilk göz ağrımız olurdu.🐣💋
Mutlulugumm123 Cicilibicili 15+6dan ❤️ sabır dolu ümit dolu bir yolculuk bizimkisi 💙 (babamiz askerde 2 şafak sayıyorum)