Cansu424 Cenkerim ben lohusa sepetinden satın aldım küçük geldi geri yolladım çok hızlı bir şekilde bir büyüğü geldi çok güzel çalışma şekilleri belki o fiyatlarda begendigin olabilir bir bak istersen 😊
melike0710 ben lcwaikiki den aldım 50 tl ye lohusa pijama takımı. daha sonra 1 kere bile gitmiyceğim bişeye 150-200 tl bayılmak gerçekten çok saçma 😉 internet sitesinden bi incele istersen.
adeslarud sahinlershop.com dan aldım ben güvenilir site ve kaliteli tavsiye ederim. trendyol da da oluyor bazen oraya da bakabilirsiniz
SevDin Cenkerim pijama olarak düşünüyorsanız bugün defactoda gördüm düğmeli çok güzeldi ama sadece pembesi vardı mavisi olsaydı kesinlikle alırdım
Mzeynepp Cenkerim canım pijama takımı ditorsan ben 65 e önden düğmeli aldm şimdi çok görüyorum, ve aldığımın benzerleri pazarda 45 tl idi (pişmanlık) sen nerede oturuyorsun bursadaysan eğer
Cenkerim Mzeynepp malesef Denizli deyim Bursanin uygub oldugnu hep duyuyorum ama yolumun dusmesi imkansiz😑
Ozgeanne Dağ iç çamaşırı satan mağaza her şehirde var mı bilmiyorum ama , annem bana oradan obje markanın lohusa pijama takımını 90 liradan 53 liraya almış anneler günü indiriminden belki objenin kendi sitesinde de indirim vardır 😊
Alyaseda Lohusa sepetinden aldım 3 takım bugün elime geldi kumaşları çok güzel ama l beden aldım ben her ihtimale karşı büyük ihtimal m si ile değişim yapacağım malları çok kaliteli tavsiye ederim🤗
Deletedmom202 Alyaseda https://www.instagram.com/pijamaekseni_ceyiz_evgiyim_ burası ile aynımı çok var şahısa sepeti burasıda uygun
Alyaseda Deletedmom202 lohusasepeti.com dan aldım canım 3lu set 150 tl aldım birde penye kumaş aldım ikili bi tane o 55 tlydi gene bir tane ikili daha aldım oda 65 tlydi 14 gün icinde geri iade ve değişimde var ☺
OzturkNazan Cenkerim canım ben bulamadım zevkime göre 😑 oyuzden 3 takım günlük giyebileceğim pijama aldım onları giycem artık 😊