Ezon Kızlar bugün otururken bi anda boynum çekildi sanki bayılacak gibi oldum içim az bişi çarpar gibi oldu sonra şekerli su falan içtim geçti hemen şükür bu durumu yaşayanınız var mı ani Tansiyon düşmesi midir
Merveerhannn Ezon canım benim tansiyon düşüklüğünde baş ağrısı bulanık görme kafa ağrısı halsizlik falan yapıyor ama bilemedim. Ölçtnmü peki? Bide düştügünde tuzlu ayran cubuk kraker yiyince geçiyor benim
nurmavisi Ezon şekerli suyla düzeldiğini göre şekerinde düşmüş olabilir 🤔 çünkü tansiyon düşüklüğünün belirtileri biraz daha farklı oluyor diye biliyorum 🙄 Bu konuyu doktorunuzla da mutlaka paylaşın bence ne olur ne olmaz 🙂
Damla_Kupcuk Ezon tansiyon düşünce kalp çarpıntısı hızlı nefes alıp verme, beyinde uyuşma ve gözlerde kararma oluyor yani bende bu şekilde oluyor
RabiaGlck Ezon ben geçen hafta banyoda kusarken aniden bayılmısım eşim kapıyı falan kırmış ambulans gelmiş tansiyonun cok düşük dediler gözüm falan kararıyor sık sık 27 haftalığız
nurmavisi Ezon hmm 🤔 şekerli su filan diyince aklıma o geldi benimde. En iyisi doktora sormak 🤷🏻♀️ Geçmiş olsun
Ezon nurmavisi Yani ben ikisinden biri düştü diye düşündüm ikisinide yedim Geçti Ani oldu çarpıntı el titremesi felan ama seçemedim
nurmavisi Ezon aaa evet sarımsak çok etkiliyor ya bende ne zaman yesem mayışırım bi ağırlık çöker. Çok yediysen demek ki ondan olabilir 😬