Rabiaagk Merveee6 en net sonuç adet gecikmesiyle yapılan testte çıkar. En azından adeti beklediğiniz gün yapın öncesinde her zaman çıkmayabiliyor
Gigy Merveee6 comford marka gebelik testinde Çıkıyor canım , ilişkiden 10 gün sonra yapmıştım ben çıkmıştı
flowers Merveee6 canim adetime iki gun kala cift cizgi gordum ama kiminde ancak adet gecikince cikiyor
Yasmn05 Merveee6 vala canm ben iki bebegimde de adete 3 gün kala ögrenmiştim ilki erken gebelik testiyle digerinde de norml gebelk testyle bile 3 gün kala belli olmstu tabi hrksde farklı olablr hcg degerinize baglı bide süpheli ilişkiden 11 gün snra yapmiştim
Rabiaagk Merveee6 ben adetimden 5 gün önce kan testi vermiştim onda negatif çıkmıştı hatta erken gebelik testi de tek çizgi çıkmıştı. Sonra adet beklediğim gün olmayınca yapmıştım o zaman çift çizgi gördüm. Siz de adetinizi bekleyin tabi ki değişebilir 🥰
Merveerhannn Merveee6 erken gebelik testleri var, regliye 8 gün öncesine kadar çıkıyor diyolar ama ben yaptım 5 gün önce çıkmadı. 2 gün önce çıktı. Bence ya 1 2 gün kala yap ya adet günü yada geçtikten sonra en sağlıklısı