Merveokan Merhaba ben daha gebeliğin başındayım ilk defa bugün doktora gittim keseyi gördük fakat birde 3 cm bi kist gördü hoca korkulacak bisey yok dedi ama aramiz da bu durumu yasayan var mı bilgi verebilir mısınız?
Zeynep_cagdas Merveokan canım hamilelik öncesi bende kist falan yoktu, keseyi görmeye gittik 2cm kist var ama kist bile denmez önemsiz dedi. Gebelikle birlikte olabiliyormuş. Canını sıkma doğuma kadar düzelmese bile doğumdan sonra adet görmeye başlayınca normale dönermiş.
Magnolina Merveokan yumurtalık ağrısı ile gittim sanki patlicak gibi ağrıyordu acil doktora gittim hamile olduğumu öğrendim 6 cm di takip ediyor doktorum
Sancar Benim hamıle kalmadan once kıst yoktu. Hamıykende okadar doktora gıttım kımse kıst var demedı.meğer varmıs. Dogumda gordu. Sezeryanla dogum yaptımm doktorum ınsaflı cıkmıs. Bana sormadan hazır acılmısken kistlerımı almıs. Para bıle talep etmedı
Mekselinda Benimde hamilelikte çıktı hemde 6 cm belki ameliyat olucam sık kasıkta duruyor ve bazen ağrıyor
Bluesge Merveokan 7 cm altina ameliyat bile yapmiyorlar. Kist rahimde mi yumurtaliklarda mi o da cok onemli
minikbaby06 Merveokan bende ilk randevumda öğrendim ama zarar verecek birşey değil doğumla gider falan dedi korkulacak birşey yok basit bir kist dedi
ssnnmmm Hamileliğimin başında benim de vardı 5cm doktorum 14.haftada kendiliğinden kaybolur dedi. Dediği gibide oldu küçülerek kayboldu 14.haftaya kadar