SusamsMother İyi akşamlar herkese 🥰 34. Haftada hala aşerme olur mu yoksa benim canım beynim yemek istediklerimi aşerme olarak mı değerlendiriyor? 😂😂 Sizde durumlar nasıl? 🥰🥰
ecembugra53 SusamsMother haha 😂 aşermw değil de ben gördüğümü alaşım yiyesin giyesin geliyor 😂😂 37. Haftalığım halen var
feamtrmea SusamsMother yok ona biz doymayan hamile diyoruz ben kendim öyle olduğu için 😄 zırt pırt canım bişey istiyo 🤣
Dt_ozgee SusamsMother var ya gerçekten aynı şeyi ben de yaşıyorum 32+2 deyim bu zamana kadar hiç kahve içmedim zaten sevmezdim de eskiden ama şimdi canım deli gibi kahve çekiyor günde 1 kere içiyorum abartıyorum aslında 🙈biraz önce içtim yine canım istiyor.😂
turansmom1 SusamsMother valla bilmiyorumda az önce evin içinden pamuk seker kokusu almaya başladım 37 haftalık hamileyim🤭😂
SusamsMother ecembugra53 biz yine ona aşerme mi desek 😂 maşallah az kalmış inşallah sağlıkla ve zamanında alırız kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻🥰
ecembugra53 SusamsMother 😂😂 canımız cekiyor napalım dini ama Amin canım saglıkla kucağımıza alalım inş 😊😍🤲🏻
SusamsMother yagmurmislina64 evet katılıyorum biraz canımız da çekiyor sanki benim de bugün şambali istedi canım 😋 ama sonra geçti.