Kamilia Arkadaşlar merak ediyorum hani Türkler şey derler tuzlu veya ekşi yiyenler kızı,tatlı yiyenler ise erkeği doğururmuş. Merak ettim gerçekten,biz şuan 10+3 ,ve ben deli gibi turşu ve yeşil ekşi elmalar yiyorum🤷🏼♀️🤰🏼
Fkkdkdkzkdlfl Kamilia ben sürekli ekşi ve acı yedim hatta şalgam suyu içiyorsun oğlum olacak rabbimin izni ile 😊
Kamilia ruyam51 inşaallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin)💁🏼♀️demek ki ne yediğin vinsiyetle alakalı olmuyormuş😘😊
[silindi] Ben hep yeşil erik yedim hala da olsa keşke yerim ekşiyi çok seviyorum herkes kız dedi ama oğlum olacak inşallah 💙
Gzmskr Benim canik aşırı ekmegin arasına sürülen çikolatalardan çekmişti.Bir kutunun yarısını yarim ekmeğe koyup yemiştim.Sonra gece beni kaşıntı aldı sabah kalktım her tarafım da kabarcıklar çıkmış😱 sağlık ocağına gittim hamileyim diye birşey yapmadı baktım daha çok çoğalıyor gözlerim bile şişti kendi doktoruma gittim ilaç verdi allahtan geçti.O gün bugündür az az yiyorum.Yinede canım istiyor ama kendimi durduruyorum 🤣
Kamilia Anne_16 Ayyy inşaallah ama niyeyse ilk öğrrndiğimden beri içime hep oğlan doğdu,kız istiyorduk hayal ediyorduk.Tabi nasip kısmet allah ne verirse şükrümüzdür😊😊🙏🏻
Hulyakirici Kamilia ben önce çok ekşi yedim sonra tatlı çok çekti canım ama bir çok istediğimiz prensesimiz olucak bence çok mantıklı değil ben her ikisinede çok aş erdim kısmet neyse o oluyor umarım gönlüne göre olur 🙏
Ayseozmenucar Ben aşerme yaşamadım ama hamileliğimi öğrendıkten bır kaç hafta sonra bır zıyatere gıttık kahve yanına bayram şekerı koydular ben tatlıcı degılımdır çıkolatanın bile yarısını bırakırdım.ama o gun o kadar yedım kı utandıgımdan geri kalan şeker çöplerini cebıme doldurdum😅ve ondan sonra bır sıpariş verıcek olsak ılk aklıma gelen tatlı olmaya başladı.dedım bu normal değil oglum olacak.18. Haftadayım oglum oluyor kısmetse
Buketg13 Kamilia ben ilk 3 4 ay boyunca bildiğin ekşi ile beslendim yeşil elmalar flan . Ekşi ne varsa bana getirirlerdi ama erkek oldu tatlı ekşi durumuna asla inanmıyorum 😅
Serifeisitmir Kamilia tatlıdan tiksindim 31. Haftadayız asla yemedim ama ekşi de pek yemedim oğlum olacak 😂
cgelmas Tatlıcıydım zaten ben her zaman☺️ hamileliğimde de hep tatlı türü şeyler pasta tatlılar waffle falan aşeriyordum ama 12-13. Haftalarda turşu aşerdim bir kaç kez☺️ Şuan 20 haftalığız cinsiyetimiz erkek💙
theAna Kamilia ben buna inanmazdım ama hep tatlı istiyor canım, ekşiyle aram açıldı resmen. Cinsiyet erkek 😂