civcivimm_ Kızlar daha 22 haftalık hamileyim bugün duş aldım kalçamda çatlaklar oluşmuş böyle küçük küçük damarlanmalar var ilk hamileliğim ne kullanmam lazim 😣
Aysnpmk civcivimm_ canım ben gün içinde bebe yağı kullanıyorum. Gece yatmadan önce lierac markasının kremini ve serumunu kullanıyorum çok düzenli kullanmamama rağmen daha çatlamadı çok şükür inşallah da çatlamaz ama doğal birşeyler olsun dersen Hindistan cevizi yağı zeytinyağı falan diyorlar
Yenianne001 civcivimm_ inan bir şey fayda etmiyor cildine bağlı hiç olmuyor sitemde bile az az var malesef
Sinemooo civcivimm_ daha fazla olmaz yuksek ihtimalle gerci derimize de bagli bende hindistan cevizi yagi ve dalan in vucut yagini kullaniyorum hergun banyondan sonra gunde 2 3 kere kullan diyorlar ama ben 1 kere kullaniyorum bakalim
arelaslan civcivimm_ gtmez canım catlak olmasin diye başta kullnmn lazim. Kolay kolay kremler geçirmez olan çatlağı
Snm2020 3.ayımdan bu yana37.haftamdayım şuan badem yağı-hindistan cevizi yağı kullandım. Ama dermotoloji doktoru badem yağı önerdi ben hindistan cevizi yağına devam ettim şuan hiç çatlağım yok.
Minikkusum_ civcivimm_ ben kullanmadığıma çok pişmanım doğum yapalı 3.5 ay oldu karnım ve kalçanın yan tarafları mosmor çatlak görmek istemiyorum bilmiyorum hep öyle mi kalcak 🙄🙄