Eymenimmmm 18 aylik bi oglum var ve 16 hftalik hamileyim dün erkek oldugunu ogrendik 16. Haftada yanilma olurmu degisirmi sizce 2li taramada ayrintili ultrasondada erkek gibi gördüm demişti doktor 16.haftadada erkek dediler
Laylaaaa121212 Eymenimmmm değişenler çok detaylıdan sonra net belli olur alışverişide detaylıya bırakın diyolar,siz ovulasyon testiyle mi hamile kaldınız?
Ozlemeymen92 Eymenimmmm selam bende 18 aylik Eymen annesiyim:) 16 haftalık da hamileyim 2.de erkekmiş bugün öğrendim ne çok benzer yanımız var şaşırdım:))
Eymenimmmm Laylaaaa121212 yok canim planli bi hamilelik dgldi aslinda korunuyoduk geri.cekilme yontemiyle ama becerememisiz 🤭 rabbim nasip etti vardr dmkki bir bildigi
Eymenimmmm Ozlemeymen92 waybe ne tavafuk 🤭 RABBIM evlatlarimizi hayirla saglikla kucağımiza almayi nasip etsin💕
Eymenimmmm Aslekejrnn 12 hftalikti 2li tarama yaptırırken ozmn sordum erkek gbi grdum dedi 16. Hftada gttigimde erkek dediler sanirim erkekler kndini dha cok belli ediyo dha belirgin.oldugu icin cinsiyeti
Eymenimmmm Tugceasl evet bazen oyle olabiliyo 16. Haftada bi arkadaşıma erkek dmslerdi sonra kiz oldugunu ogrendi 🤭
Aybukeasel Eymenimmmm benımde bir kızım var 16 hastalıkken kız dedi ayrıntılı ultrason ne zaman bu Arada
Zutku Eymenimmmm https://hizliresim.com/0bAk3g tahmin edermisiniz 12 haftalık çıkıntı aşagı doğru dedi doktor
Eymenimmmm Zutku walla canim tahmin yapmada iyi olduğum söylenemez ne desem yalan olur RABBIM gönlüne göre hayirli imanli evlat nasip etsin inşALLAH 💕🤲