Nihallll123 Kızlarrrrr merhaba yerleşme kanaması kaç gün sürüyor 5+1 ken gittim kese yenı görüldü kahverengı leke gelmıstı 3 gündür geliyor sizde oldu mu korkulacak bi durum var mı uzun surermı ? Birde bu hafta aşırı bel agrım var normal mi sızce ?
Gokce_life Nihallll123 yanlış bilgi vermeyeyim ama 3 gün sürmemesi gerekiyor. Doktora sormakta fayda var
EdaM2358 Nihallll123 benimde o haftalarda sadece 1 defa kahverengi akıntı gelmişti direk doktora gittim düşük tehliken var dedi progestan ilaç ve iğne verdi bence bekletmeyin doktora gidin.
Shr16 Nihallll123 canim bende geçen hafta bel ağrısından oluyordum 5. Haftamda dr normal dedi süt iç 1 hafta sonra geçti sende bol bol dinlen ve süt iç stres yapma Kahverengi akinti benimde geçenlerde vardı yine dr sordum normal dedi yerleşme ve ondan progestan vermesini rica ettim 3 gün akinti yoktu bugün yine oldu az az çamur gibi dinleniyorum ve olumsuz şeyleri okumamaya çalışıyorum herkeste farklı kimisi bu akinti düşük bile oluyormuş ondan pozitif düşün hepp artarsa dr daniş
Nihallll123 EdaM2358 gittim evet ama bana başlamadı hap veya ıgne beta degerım yavaş yukselmıstı anormal bi durum da var dedı ama anlamadım bende
EdaM2358 Nihallll123 anladım canım inşaallah herşey güzel gider kendini hiç yorma yat kalkma dinlen güzelce
Nihallll123 Shr16 çok sağol canımmm bana gerek yok progestana dedı o yüzden almadım ınsallah bi sorun olmaz çok sağol içim rahatladı 😍😘
Nesse86 Nihallll123 Doktora gidin size progestan vericek onu icince geciyor insallah düsük olmaz dikkat edin kendinize
Serap-er Nihallll123 Bende 10+2 haftalık gebeyim. Ve ilk haftalardan beri lekelerim sürekli oldu hatta bir kez kanamam bile oldu. Daha yeni ilaçlar sayesinde geçti diyebilirim. Doktorlar genellikle kalp atışını gördüklerinde düşük önleyici tedbirler alıyorlar. Eğer sağlıklı bir gebelik değilse boşuna sağlıksız bir şeyi orda tutmaya çalışmak doğru değil o yüzden kalp atışına kadar bekleniyor en azından bende böyle oldu. Siz kalp atışlarına kadar bol bol dinlenin. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah
Nihallll123 Serap-er evet benım de öyle oldu kalp atışı yoktu daha ılac yazsam sadece dusuk varsa gecıktırır dedı dedıgınız gıbı çok sağol canım teşekkür ederım
Ipek0z Nihallll123 benimki de üç gün sürmüştü ama pembe renkliydi ve sadece tuvalete geçtiğimde birkaç damla oluyordu. Kimi insanda kahverengi oluyormuş tabi bünyeden bünyeye değişiyor olmalı. Ama eğer ped takacak kadar fazlaysa doktora danışmalısın
Nihallll123 Ipek0z degıl canım öyle akıntıyla bırlıkte sıvı kıvamlı gelıyor ama sıldıgımde gelıyor günlük pede sadece leke gelıyor çok açık soyledım ama endıse duyduğum ıcın mazur görün 😔
Ipek0z Nihallll123 yok yok açık söylemeniz hiç problem değil rahat olun. Ama akıntılı olması normal mi bilmiyorum hiç öyle bir şey duymadım
sehrengiz_8 Nihallll123 her şeye yerleşme kanaması denmiyor maalesef gebelikte kanama her zaman riskli ne olur ne olmaz ihmal etmeyin gidin bende de oldu kahverengi lekelenmem iki gün sürdü ancak ben doktoruma danıştım her ihtimale karşı düşük hapı verdi
Nihallll123 sehrengiz_8 bende danıştım ama hapa gerek duymadı çok yenı ve kalp atışı olmadığı ıcın henüz