Hannah Ipekokanliya benim sorum ıkınma ve dikiş ile ilgili. Dikiş atıldı mı? Yırtık olmaması için ıkınırken neye dikkat etmek gerekiyor? Çok teşekkür bu arada. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladınızı ❤
130513 Ipekokanliya epidural dogum yapinca aciklik sanci filan mi olmasi gerek canim bide ben sezeryan olacam epidural normaliyle farki nedir benim kafam cok karisik sezeryan olacam epiduralle yapacak doktor sezeryani biraz bilgi verirmisin
Ipekokanliya Hannah dikisim 4 tane var yırtılma ister istemez oldu makata doğru var ama kesinlike tavsiye ederim epidural i
Ipekokanliya Hannah bennsaglam 2.3 ikinmada doğurdum anlamadım inan 🙂 kesi atabilir doktorun onun dışında yirtilmasi biraz vücutla alakalı . Güzel dileklerin içinn çok sağol kuzum
Oznurrrr Benimde korkum epiduralle doğumda sancını hissetmiyorsun ve ıkınmada doğru zamanlamada yapman gerek .doğru zamanda yapmazsan vakum ve karnına bastırırlar diye korkuyorum sizce böyle bir durum söz konusu olabiliyor mu.
Ipekokanliya Oznurrrr biliyosunuzdur bacaklar uyusmuyo sadece şancı uyusuyo. Bebek asagiya inince büyük tuvaletiniz var gibi baskı oluyo . Yani ikinmayi hissediyosunuz 🙂 ustume de 1 i cıktı ama herangi bi acı ağrı hissettmedim ozaman sadece okunma gelince sağlam ıkınmak gerekiyo onuda siz anlıyorsunuz ayarliyosunuz
zgeKanerConker 4 cm e gelene kadaer peki cok sancin oldumu ? Sonrasinda bir rahatlama falan nasildi igneden be kadar sonra dogum gerceklesti cok merak ediyorum cevap verirsen ne sevinirim 😊😊😊😁
Ipekokanliya zgeKanerConker suni olduğu için çok fazla oldu agrım dayanamadim açıkçası . Ama normal doğum da bu kadar hissedilmezmis . Bide agrım olduğu için ben cik hareket etmedim ondan da benim açılmam geç oldu . 4 santimi gördükten sonra o kadar çabuk ilerliyoki açılma. Sadece bebegin baskısını hissediyosun aşağıya indikçe
Ipekokanliya zgeKanerConker iğneyi vurdu sırt üstü yatmami istedi inan sırtımı koyduğum gibi anında geçti ağrı bu kadar etkili olcagini düşünmezdim