bebegim_28 Sizce hangisi kullanışlı ben atlet alacaktım evde rahat emzirmek için ama arkadaşım sütyen daha mantıklı diyor kararsız kaldım 😐
Alfabeta bebegim_28 hmden iki tane emzirme sütyeni aldım hamileliğimin başından beri kullanıyorum cok rahat. İki tanede nbb emzirme atleti aldım duruma göre kullanırım hepsini.
MomD bebegim_28 Canım benim doğumuma 4 ay var yaklaşık ama ben objenin dantelli bralet tarzı emzirme sütyeni vardı ondan aldım fiyatı da 50₺ gibi bi şeydi. Daha sonra da kullanabilirim diye düşündüm.
SerpilAVCI bebegim_28 ben ilk bebeğim de doğum dan sonra emzirme sütyeni kullandım aylarca,çok memnundum harika birşey. Şimdi 2.bebeğime hamileyim,hemen aldım bi kaç tane,yine kullanacağım emzirme sütyeni. Resmen hayat kurtarıcı canım
Baharmom Meriwa Canim hangi markaninkini aldın😊 ben de araştıyorum netten sipariş vereceğim icin emin olamadım
bsrkn Baharmom canım ben nacizane fikir olsun diye söylüyorum.emzirme sudyeni değil de pentiden bralet sudyen aldım.o kadar rahat ve şık ki.emzirirken rahat olacağından eminimn
Meriwa Baharmom pentiden aldım 2 ürün varmış sanırım ikisini aldım büyük alın ama göğüsler şişiyor onu hesap edip alın cnm
Serpil34 Ben atlettim aldım sütyen aldım atlet ev için mantıklı sütyen dışarıda mantıklı LCWaikiki de çok güzel emzirme atletleri var sütyen takmana bile gerek kalmıyor.
bebegim_28 Alfabeta ben bitane almayı düşünüyorum aslında 😬 duruma göre ikinciyi alırım diye düşündüm
gul9686 Alfabeta Merhaba baya olmus yazalı ama sormak istedim yinede. Emzirme sütyeninde altı destekli mi daha iyi olur yoksa yarım atlet tarzı olanlar mı acaba 🤔
begumseker bebegim_28 sütyen kullanıyorum pentiden almıştım aşırı rahat tavsiye ederim. Atleti de almıştım bu şekilde rahat edemedim çünkü süngerli değil
chaos İkisinden de aldım ben Kasım sonu Aralık başı gibi doğuracağım inşallah bana atlet daha kullanışlı geldi belimi sırtımı sarar sıcacık kalında kumaşı bilmeden kışlık almışım iyi olmuş trendyoldan almıştım akdağ sportswear markası
bebegim_28 chaos bende Kasım ayında doğum yapacam inşallah doğru atlet şart o dönem üşütmemek önemli 😊
Esra6127 bebegim_28 bende lcw dan 2 emzirme atleti 1 tane emzirme sütyeni aldım çok rahatlar☺️1 tane de nbb fen kaplı emzirme sütyeni aldım dışarı çıkarken giymek için