Zemzemtuzla Tuvalet sorunu ,kabızlık, gaz sorunu ,miğde yanması gibi tür rahatsızlıkları geçirmeyenlerin bebişleri gazsız olurmuş ..!! Doğrumu acaba 🙄🤔 tecrübe edinen varmı?
Asli1453 Zemzemtuzla dediklerinizin hepsini yasadım hamilelikte dogum yapalı 2.5 ay oldu maşallah oglumun hiç eziyeti yok gaz sorunumuzda yok çok şükür cok akıllı bir bebek bal oglum 😊
SerpilAVCI Zemzemtuzla ben ilk bebeğimde dediklerinin hiçbirisini yaşamadım hatta hiç anlamıyordum bile nasıl bir duygu olduklarını ama bebeğim baya gazlı bir bebekti. Şimdi 2.bebeğime 36 haftalık hamileyim dediklerinin hepsini yaşıyorum meğer ne zormuş.🤦🏻♀️🥺 bakalım bebişim doğunca gazlı bir bebek mi olucak 🤦🏻♀️🤭🤣
busratunk5 Zemzemtuzla hiç alakası Yok ilk gebeligimde bu sorunları hiçbirini yaşamadım ve bebeğimde çok gaz vardı birçok gaz damlası kullandık 1 yasına kadar da sürdü gaz sıkıntısı bebegimin
Babymmm Zemzemtuzla Zemzemtuzla valla yazdiklarınıizi. Yaşamadım ama oğlum o kadar çok gazlı bir bebekti ki kullanmadığımız gaz ilacı yoktu inşallah yeni doğacak bebeğim sıkıntısız olur Allahım âmin çünkü bir evde çocuk varken bir de o bilmiyorum Allah güç kuvvet versin inşallah herkese hepimize âmin
Zemzemtuzla SerpilAVCI ben hiçbirini yaşamadım henüz doğuma nasipse bir ay kaldı neblim kendimi tatmin etmek istedim sanırım 😀
Zemzemtuzla Babymmm Amin bende hiçbirini yaşamadım duğuma az zamn kaldı inşallah bebeğim gazsız sorunsuz olur 😀🤲🏻❤️
Zemzemtuzla Deletedmom417 SerpilAVCI evet yakın bir arkadaşımn kızı var ziyarete gittik saatlerce ağladı durdu gazdan dolayı hep böyle dedi eve geldim rüyama bile girdi benmkide böyle olursa diye nasıl korkuyorum ağrısı sızısı çok olacak diye ..inşallah Rabbimden duam olmaz sorunları ..Sadece bnm deil tüm bebişlern olmaz inş🤲🏻
eliff26 Zemzemtuzla hiçbirini yaşamadım sonlara doğru çok az bir mide yanmam oldu ama yok denecek kadar bebek gayet gazliydi 4 aya kadar da sürdü