Tugba1213 Hamileyken yüzünde sivilce çıkan varmı benim yüzüm hep sivilce. Oysa erkek cocuk anneye güzellik veriri dediler ben iç beğenmiyorum hamileyken kendimi
Bonnusimo Tugba1213 benim kızım olucak ama normaldede sivilce çıkardı sık sık maalesef hormonsal hamileyken çıkması normal üzülme canım cildin yatkınsa kaçınılmaz 🤗
Bgs Tugba1213 yüzüm felaket çiban gibi büyük büyük sivilceler çıkıyor çok kötü oldu. Bende yarın öğrenicem cinsiyetini bakalım
Babymmm Tugba1213 10 haftalık hamileyim hadi insallah Kızım olur 😂😍 şaka binyana stresten benim oğlumu çiş bırakma evresindeyiz eriyorum resmen 😩
DefneUraz Tugba1213 Çıkıyor canım benim ilk 3 4 ay sivilce çok çıktı dikkat ettim yağlı yediğim zaman daha da artıyordu
forever23 Tugba1213 benim de sivilcem çok oldu.Birde burnumu hiç beğenmiyorum.Oysa bana da erkek anneleri güzelleştirir dediler.Hep yalan dolan 🤣
ayminaninannesi Bizde 7 haftalığız pazartesi kalp atışı için gidicem cildim bebek gibiydi hamilelikten bu yana hep sivilce oldu kız çocukları annelerinin guzellikleri ni alir derler doğrumu bilmiyorum ama hayırlısı sağlıklısı olsun demekki tek sivilceli bel deglmism 🤗
Ght Tugba1213 ah ahh günlerdir aynı şeyi düşünüyorum aynaya baktıkça ergenliğimde bile hiç sivilcem yoktu yüzüm kıpkırmızı nokta nokta sivilceli değişik bı hal aldı😢😢😢
Haticekaya0 Tugba1213 aynen canım erkek çocuk güzelleştirir derler ama maalesef yüzüm sivilce tarlası oldu bende anlamadım🤷♀️
Gokmer Hamile kaldığımdan beri hiç makyaj yapmadım. Leke olur ya da sivilce olur diye. Zaten uzun zamandır maske kullanıyoruz makyaj yapamıyorum :) 5,5 aydır hiç sivilcem çıkmadı. Haftada 1 watsons marka kil maskesi yapıyorum mis gibi oluyor