Tugceasl Ebrgnclk bende 16+1 kan uyuşmazlığımız var maalesef içini rahat tut sadace önlem demişti ☺️ Ben negatif eşim pozitif 🥺🤲🏻Rabbim yardımcımız olsun
chaos Niye içiniz sıkılıyor ki çok sık rastlanan bir durum bizde de var iğne yapıyorlar sadece ilk gebelikse sorun bile olmuyor iğneye bile gerek duyulmuyor
irva Ebrgnclk Gebeliğimin başında biliyordum ben zaten eşim pozitif ben negatiftim.indirekt coombs testi yapıldı orada da negatif çıktı.Doktorum kanaman vs olursa daha erken vururuz olmazsa 28.hafta indirekt coombs testini tekrar yapıp iğneni önlem amaçlı vurucaz dedi.Bir de doğumdan sonra çocuğun kanına bakılacak babanın kanını almışsa ikinci doz da vurulacak.
Elifok Kan uyuşmazlığı için deste gerek yokki kadın negatif erkek pozitif olunca oluyo ilk çocukta sıkıntı olmuyo ama ikincide test yapıyolar doktor gerek duyarsa iğne oluyosun doğumdan sonrada çocuk pozitifse yine iğne oluyorsun
hulya1406 emine86 hayır indirect cooms testini bana doktorum 28.haftada yaptı bizde de uyuşmazlık olduğu İçin ve iğnemizi yaptırdık.İlk düşüğümüzde de yapmıştı doktorum.Eğer sıkıntı olursa bebek doğduktan sonrada vurulacağını söyledi doktorum.
emine86 hulya1406 sanırım yanlış kişiye cvp yazdınız ben bahsettiğiniz yorumun aksini söylemedim arkadaşlara
Defneada Ebrgnclk ben iki gebeliğimde de 28. Haftada vuruldum. Kan uyuşmazlığı önemli bişey değil. Her gebeden birinde rastlanıyor. İğneyi erken doğum riskine karlı vuruyorlar.
Yenibebekyeniheyecan Ebrgnclk korkulacak bi durum yok cnm ben iki doz oldum bu hamilelikte 3 cü çocuğum olucak inşallah 3 dede ayni iğneyi oldum