Elliks Merhabalar doktorum bana maltofer verdi.Sabah aç karınla iç dedi şimdiye aç kadar içtiğim her ilaç beni kusturdu buda öyle yapacak diye çok korkuyorum 🤦♀️ Kullananlar yan etki görenler var mı? Ve siz nasıl kullandınız ?
Annnnneeesss Elliks yemeklerden 2 saat sonra içebilirsin benim doktorum aç içemiyorsan bu şekilde iç demişti
MiniKaya Elliks bende aç karına kullanıyorm canım iki saat sonra falan süt ve süt ürünleri çay falan tüketmen gerekiyor yoksa bir işe yaramıyormuş sanırım 🤷🏻♀️ kabızlık yapıyor ve bi ara vücudumda döküntü yapmıştı ama sonra geçti
Elliks MiniKaya aaaaa onu bana söylemedi doktorum.Ama kahvaltıda peynir falan kesinlikle Yemen lazım dedi onu nasıl yapacağız süt ve süt ürünleri tüketemeyeceksek 🤦♀️
MiniKaya Elliks canım ben şöyle yapıyorm eşim saat 7-7 buçuk gibi gidiyor yatağımın başına su ve ilacı koyuyorm ya eşim giderken beni uyandırıp veriyor yada onun sesine ben uyanıyorm içiyorm sonra tekrar uyuyorm 9 buçuk gibi uyanıp kahvaltı yapıyorm zaten 2 saat geçmiş oluyor onun için peynir ve çay tüketiyorm ☺️
Elliks MiniKaya size hapını vermiş bana maalesef ki şurup verdi ama sizin taktiği deneyeceğim ❤️🙏 mantıklı.Çok teşekkür ederim 🌸
MiniKaya Elliks evet benim hap canım 😊 şurup mide bulantısı yaparsa hapını isteyebilirsin daha kolay olur senin için 🥰