fatmanursanli Progestan iğne yaptıranlar baş ağrısı bulantı yaşadınız mı yan etkileri neler oldu acaba ?
Hatunnn fatmanursanli bende oluyor ama igneden mi oluyord dusunmemistim hic en bastan beri kullanuyorum doktorum bole bi etkiden soz etmemisti
Meltem123 fatmanursanli bas dönmesi yapıyor oda tansiyonu düşürdüğü içinmiş doktorum öyle demişti.oyuzden gece yatarken iç yada igneyse aksam vurdur derim
ecemsuu fatmanursanli akşamları yaptırıyordum ben gelincede hemen yatıyordum doktorum öyle demişti ama yattıdıgım için hiç dönmedi
Nur1234 fatmanursanli protestan bende kullanıyorum ama hem ağızdan hemde vajina dan fitil şeklinde kullanabilirsin dedi ağız yoluyla çok yan etkisi olur faydası okadar çok olmaz dedi fitil olarak kullanırsan daha çok etkili olur dedi ama bana doktorum bebeğim aşağıda olduğu için progestan yazdı
fatmanursanli Hatunnn Bende düşünmedim haftada bir ama ne zaman vurulsam kusma halsizlik baş ağrısı acaba iğneden mi diyorum 🤦🏼♀️
Denis19 Bende hapini kullandım baş dönmesi çok yapıyordu bende bence o da bi yan etki olabilir doktorunuza danışın yine de devam etmesi halinde
fatmanursanli Denis19 Bende gidince sölicem ama mecbur kullanmam gerek doktorda bişi yapamaz sanıyorum
fatmanursanli Meltem123 Sağlık ocağında vurduruyorum öle bir şansım yok hastane yok bulunduğum yerde 🙁(
Bimelek fatmanursanli bende iğnesi kullandım 12 doz kadar çok ağrıyo dedim doktora hap yazayım o zaman dedi yaklaşık bir Aydır içiyorum unutkanlık,sersemlik yapıyor bendede. Şifa olsun da razıyım 🙏🙏🙏