Minikbebisim Merhaba hanımlar hazırlıklar nasıl gidiyor neler aldınız bebeğe eksikleriniz neler hadi hep birlikte konuşalım 🤗
Tugbaoztrkmn Minikbebisim bemimde doğum ocakta inşallah ikiz kozlarından sonra oğlum geliyor çoğu şeyi yeniden aldım hastane setleri Kıyafetleri çoğu tamam Allah’ın izniyle ufak tefek eksikleri kaldı bu kendime dair daha henüz birşey almadım ☺️
balyanakoglum Minikbebisim tulum zıbın alt üst takımlar dışarısı için kalın bişeyler, battaniyeleri, emzik biberon, ağız mendili aldım şimdilik canım. Daha da alınacak bitmiyor ki 🤷♀️
Busraturkmenn1 Minikbebisim Bende ocak annesiyim herkese merhabaa🤰 Ilk gebeligim o yuzden herseyini yeni aldim. Birtek bebek arabamız ve bebek bakim seti( tirnak makasi vs) kaldi alinacak. Saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah👶
L183 Minikbebisim ay biziz daha yeni almaya başladım kıyafetleri 2.çocuk oldugu için sadece kıyafet alınacak
Minikbebisim Tugbaoztrkmn maşallah 😊 benim ilk doğumum bende daha kendime hiç bişey almadım çok kararsızım 🤭
Aryaliya Valla kıyafet hariç hiçbir şey tamamlanmadı kıyafettede eksiğimiz var gerçi kasımın başı odasını düzünlemeye başlıycam 😍 ocağın ilk haftasıyız 🤲🏼
Minikbebisim balyanakoglum çok haklısın canım bende alıyorum hep bişey eksik çıkıyor bulunuyor yani doğana kadar devam 😁
Minikbebisim Busraturkmenn1 oo sizin bitmiş hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏
Busraturkmenn1 Minikbebisim bitti diyoruz simdilik ama tabiki disari biyere cikinca illa gordugunu alasi geliyor insanin😄 amiinn🙏
Necla90- Bizim de bir kızımız olcak 0cak 28 görünüyor Allahım sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize bende kıyafet takım tulum falan aldım fazlada bir sey almadim en cok ne kullanılır ne kullanışlıdır bilemiyorum
malatya4444 27+5 haftalgız bugn doktor kontrolum vardi ocak 10 tahmini dogumun dedi ama kız bebek oldugu icin o kadar beklemz die dusunuyorm
Minikbebisim Kıyafetlerini yikadinizmi bebeğin yoksa daha bekliyomusunuz ne zaman yıkanması gerekiyor
haziranin25i Minikbebisim ben yıkadım utuledim hurca koydum odasını henüz almadığımız için aldığımızda yerleştireceğiz. Doğuma yakın hazırlık yapmak yormasın diye her aldığımı yıkayıp ütüleyip kaldırdım 🎈🎈
Zeynep5561 Minikbebisim benimde Ocak 22 görünüyor doğum herşeyini yıkadım utuledim ve yerleştirdim erken mi acaba 🤔🤔
Minikbebisim haziranin25i mantikliymis bende kara kara dusunuyorum odasını yeni aldık 1 aya anca gelir dediler bende öyle yapıp kaldirayim
symslmz 27+4 👋🏻Göğüs pompası, şampuan, bez , ıslak mendil, alt acma örtüsü, vücut losyonu, pişik kremi ve kamerası hariç hersey tamam 👌🏻 ama insan almaya bi başladı mı duramıyor. 🤷🏻♀️🥰