Baharhnm Kızlar 18+4′üm. Mide bulantısı baştan beri vardı ama hiç kusma olmamıştı. Son bir haftadır kusmalarım başladı ne yesem geri çıkarıyorum aşırı halsizleştim. Benim gibi olan var mı öneriniz var mı? Ne yapmalıyım?
Deletedmom382 Baharhnm henuz 5 aylik degilsin ara ara oluyor ise normal suan bende 18 haftaligim cok ac kaldigim zaman bende de oluyor
Zeynep-aa Baharhnm 19.haftada bende kahvaltı dan sonra wcye ne yedisem geri çıkardım iğrençti 🤢 23+5im hala gece yatmadan hap içiyorum yoksa bulantı devam edıyo hıcbısı yıyemıyom. Normal yani bendede oluyo hala
Deletedmom382 Baharhnm o kisiden kisiye degisiyor elbette gun icerisinde bir veya ikiden fazla degilse normal
mombursamom Baharhnm ben ayva ve tuzlu leblebi ile kısmen bastrabildm. Su fln icemiyorum. Çorba, ayran, meyve suyu dha cok kusmama vesile olduğu icin kuru besleniyorum. Tost, kzarms ekmek vs. Baska turlu her yedigim çıkıyor :(
Pembgl Baharhnm valla ben herşeyi çıkarıyordum sadece şeftali duruyordu o dönem 15. Haftadan sonra kesildi kusmalar
Zeynep-aa Baharhnm insan tiksiniyo yemekten ya yine kusarsam diye ondan çorba içmeye çalış tuzlu ayran kuru üzüm falan tüket ben öyle yapıyorum🥴