MinnieMouse Astadavistabeybi o da unibaby ceyrek kapak kadar kullaniyorum oyle cok degil ama yumusatmiyo hic
Yenianneadayi2208 Astadavistabeybi yeşil anne baby’s green aldım ben.İçeriği oldukça temiz.Bunun yanında minoris , green clean de alabilirsin.Piyasadaki içeriği en temiz ürün bunlar. 👍🏼 Zaman zaman indirimde oluyor , takip edersen daha uyguna da alabilirsin
Asel61 zynb_ozkn ben kakası taşınca zaten beyaz sabun ile pisliği yıkıyorum 3o günlük çocuğun kıyafetinde başka ne lekesi olacak kiz 6. Aya kadar ek gıda yok
zynb_ozkn Asel61 doğru haklısınız ama sonrası için değiştirebilrsiniz çünkü meyve lekesi falan kıyafetlerden çıkmıyır genelde
Kizimveoglumm Astadavistabeybi ben omo’nun bebek için sıvı olan deterjanını alıcam granül ve tozlar makinaya zarar veriyormuş bilginiz olsun 😊😊
Hullyaa Ben omo bebekler için sıvı deterjan alıcağım yumuşatıcı olarak uni baby rafadan tayfa baskılısını alıcam. Arkadaşım kullanıyor yumşacık ve mis gibi kokuyor
Balbrcu Astadavistabeybi dalan granül aldım cokda memnun kaldım . Muhendisoglunun yıldızlar listesinde diye aldım . Çok ferah ve güzel . Ayrıca hiç tortu ile karşılaşmadım bebeğimin tüm kıyafetlerini onunla yıkadım .
Mammimammi Astadavistabeybi granül deterjanlar makinenin sistemine uygun degilmiş canım. Bir kere sorun yaşayıp servis çagırmıştım. O zaman söylediler. Kullanmaya devam ederseniz daha çok sorun yaşarsınız demişlerdi. Birde granüller çamaşırlarda kalıntı bırakıyor. Bence sıvı kullanın