Astadavistabeybi Kızlar yeni doğan sleepy marka alacağım bu markanın bu numarası 1 ama kimisi küçük diyor kimisi büyük diyor sizce nasıl kullananlar var mı ? Hastane çantam için alıyorum da sayı yeterli mi acaba
Hnfth Astadavistabeybi kaç tane var içinde 1nunara çok uzun süre kullanılmıyor zaten 30lu 50li paket faln yetmişti sanırım bize,ben hastanede bir gün kaldım 10tane koymuştum fazla bile gelmisti
Burcucsknr Astadavistabeybi ben 1 numara aldım kızım 3 kilo 170 gr doğdu doğumdan sonraki kontrolde 3.300 dü 3 haftalık olacak şu an kaç kilo bilmiyorum ama uzun bir süre kullanırız gibi çünkü halâ büyük geliyor bize
daisybebek Astadavistabeybi Ben kullanıcı yorumlarına göre 2 beden aldım 3-6 kilo olandan.jumbo paketi vardı 84 lü 62 tl ye onu aldım. 1 yazab paketi çok ufak prematüre bebek ancak kullanır dediler 1 numarayı tercih etmedim umarım buda büyük gelmez. Daha 22 günümüz var görcez bakalım. birde organik pamuklu sirke limonlu kekikli ıslak mendilinden baya stok yaptım inşallah bebişime iyi gelir
Astadavistabeybi Hnfth 50 Li var bir tane foto atmıştım ama yüklenmemiş sanırım 2-5 kilosu bebekler için diyor
Hnfth Astadavistabeybi evet kuzum 1paket 50li yeter baktın iyi geliyor devamını alırsın sonra bezde stop yapmak hiç iyi mantıklı değil bence 3nunaraya gelene kadar
balyanakoglum Astadavistabeybi az olanını al canım baktın ki daha kullanacak devamını alırsın. Her yerde var zaten sleepy
Burcucsknr Astadavistabeybi vall ben denedim pişik sızdırma falan olmayınca 400-500 adet aldım direkt trendyoldan uyguna geldi istersen denemek için az al sonra boyutuna da bakarsın yarayıp yaramadığına da 🙏🏼🥰
Astadavistabeybi daisybebek ben 28.haftadayım erken doğum riskim var yani 32 ye kadar dayansa yine iyi şimdiden çantamı da hazır edeyim diyorum sonrası belli olmuyor 🥺
Merve2304 Astadavistabeybi ben 1 numara aldım bebeğim 3350gr doğdu tam geldi iyi ki büyük almamışım çünkü göbek bağından dolayı küçük olması iyi oldu doktorumuz göbeğinin kuru kalması gerekiyor dedi aşağıdan bağlattı büyük olursa sıkıntı yaratır çişi ıslatırsa enfeksiyon kapabilirmiş. 2.paketi bile 1 numara aldım göbek bağı düşünce 2 numaraya geçicem. Hastaneye 10 tane koydum 1 gece yattık bana yetti.
bebegim_28 Astadavistabeybi sleepy aldım bende.. 120 li evet biraz küçük ama bebeğin çok iri bebek değilse 10 12 güne biter 120 li. küçük gelirse ikinci paketi 2 numara alırım ama ilk bi ay için iyi olduğunu söylediler
Astadavistabeybi bebegim_28 benim doğum belli değil ya riskli her an olur diye 50 Li aldım eşim lazım olursa hemen gider alır 😇
bebegim_28 Astadavistabeybi elbette lazım olursa marketten yine alınır biz herşeyi trendyoldan aldığımız için eşime kalsa ekmeği bile ordan alırız 😂 önceden alalım dedik
Merve2304 Astadavistabeybi sleepyde göbek oyuntulu ama çok minik oldukları için bez göbek bağına değiyor. Çişi ıslatınca sıkıntı oluyor. Sen 1 numara al bezin cırt cırtını alttan yapıştırmaya dikkat et ben öyle yaptım bi sıkıntı yaşamadım. Zaten yenidoğunca bez hemen bitiriyor ben 1 paketi 1 haftada bitirdim küçük gelirse 2 numaraya geçersin.
Mamyyyyy Astadavistabeybi bn 1 numara yerine yanlışlıkla prematüre almışım 30 lu paket 0-3 kilo elim kadar ama herkes kullanılır diyor